Moje šťastná hvězda

Vládnou jejich vztahu jen peníze?

Být věčně spolu jim očividně neprospívá. Manželé ze seriálu Ordinace v růžové zahradě ZLATA ADAMOVSKÁ (61) a PETR ŠTĚPÁNEK (71) si totiž mají začínat lézt na nervy.

Jejich manželství vždy sršelo energií a láskou. Teď se ale všechno otočilo úplně naruby. Herci a manželé Zlata Adamovská (61) a Petr Štěpánek (71), kteří společně hrají v seriálu Ordinace v růžové zahradě, momentálně nemají to nejšťastnější období.

Vždy spolu trávili veškerý volný čas a nikdy jim to nevadilo. Naopak se všem chlubili, jak jim to spolu krásně klape. Před pár měsíci se ale začaly objevovat první trhliny. Zlata a Petr si zřejmě navzájem začali pořádně lézt na nervy.

Zvládli by chudobu?

Jejich manželství je takzvaný zlatý důl. Přijímají jen projekty, ve kterých mohou účinkovat oba společně, aby se tím jejich zisk zdvojnásobil. Když to nejde, tak práci jednoduše odmítnou.

Jejich vztah je založen nejen na lásce a pochopení, ale také na cestování do krásných krajin, drahých večeřích a v neposlední řadě na luxusních dárcích. Jak už ale bylo několikrát řečeno, za dobu, kdy nemohli natáčet a hrát, přišli o pořádný balík peněz a spoustu věcí nyní budou muset manželé oželet.

Na jednu stranu je to pro ně jistě smutné, ale na tu druhou se ukáže, jak pevný je jejich vztah. Zatím touto zkouškou procházejí jen s odřenýma ušima. Otázkou je, zda by spolu zvládli žít, i kdyby nebyli slavní a bohatí herci, ale jen obyčejní lidé.

Začali se odcizovat?

Dokážou se vůbec radovat z maličkostí, jako je dobrá večeře nebo společně strávený čas u hezkého filmu? Kvůli všem neshodám a problémům už není jejich manželství tak harmonické, jak ještě nedávno bývalo.

Údajně teď fungují spíš jako spolubydlící než jako partneři. Třeba až znovu začne natáčení seriálu, jejich vztah se zlepší. Přece jen budou vědět, že vydělávají peníze, a všechno bude na dobré cestě.

Mají sice určitě naspořenou pěknou sumu peněz, ale jak se říká, čím víc člověk má, tím víc chce. U Zlaty a Petra to není jiné, pocit, že vydělávají horentní částky, jim dodává pocit jistoty.

Třeba až znovu začnou jezdit po dovolených a budou si užívat luxusních restaurací, jejich manželství se vrátí zase do normálu. Budeme pevně doufat, že se všechny jejich manželské problémy vyřeší a nevyústí nakonec až v rozvodové řízení. Bohužel i tato možnost je stále ještě ve hře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden