hledat

Tags:

Když Ektor vydává, je to vždycky událost. Zkus zabojovat o jeho nový disk právě teď

Sdílej

Jen málo kdo se těší celoročně tak obrovské pozornosti jako právě Ektor. Ta je vždy ještě mnohonásobně zvýšena v momentě, kdy je ohlášena práce na novém disku podpořená třeba rovnou i úvodním singlem. Přesně tak se před pár měsíci stalo, kdy Marko Elefteriadis oznámil blížící se novotu „Original“ a termín vydání 12. června. Výsledkem je celkem deset položek v tracklistu, po kterých je na tuzemském trhu hlad. Seš hladovej i ty? Tak se zkus nažrat rovnou přes tuto soutěž, která dává všanc rovnou tři kusy!

V pořadí osmé album Ektora bylo nahráno bez účasti hostů, což by ale výsledku nemuselo na kráse přidat, spíše naopak potvrdit jeho roli tuzemského lídra. Dojde samozřejmě na lámání chleba formou recenze, ale to bychom již předbíhali.

Správnou odpověď nám pošli na soutez@bbarak.cz do pravého poledne 3. Července a do předmětu uveď „Ektor“. Nezapomeň přidat i své civilní jméno a adresu. Šance umírá poslední a k dispozici jsou celkem tři disky, takže proč to nezkusit. Redakce Bbarak.cz ti přeje hodně štěstí.

Soutěžní otázka o 3 kusy alba Original:

Na kterém EP se nachází skladba „Tak Už To Balishcocote?“, ve které se objevil Ektor v roli pozvaného hosta?

a) Nadzemí

b) 160

c) Mc, Ktorý Vedel Priveľa

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1