Letní kolekce Swarovski: tropy v přímém přenosu

Letní kolekce Swarovski: tropy v přímém přenosu

20. června 2020, Swarovski, šperky, léto 2020, náramky, náušnice, přívěsky, tropy

Sponzorované odkazy

Tropické pralesy, exotická zvířata a pulzující výrazné barvy – existuje větší symbol léta? Nová kolekce Swarovski v sobě nese všechny tyto prvky a podněcuje v nás touhu odcestovat někam, kde bude kromě nás jen divoká příroda. Objevte kouzlo tropického ráje s kreativními šperky všemožných barev a tvarů.

Tropické okouzlení

Jestliže se v létě nebojíte výrazných a originálních šperků, pak je pro vás letní kolekce Swarovski jako stvořená. Přenáší nás do tropického ráje a nechala se inspirovat rozmanitostí exotických míst. Právě tato nespoutanost nás má dobít energií a potěšit všechny naše smysly. „Léto je pro mě ztělesněním svobody a úniku od všednosti; je ideální dobou na to vyjádřit barevnější a elegantnější stránku vaší osobnosti. Nová kolekce, inspirovaná příběhem o energii jakožto zdroji přitažlivosti, se nebojí experimentovat s barvami, díky kterým v létě zazáříte,“ popisuje kolekce Nathalie Colin, kreativní ředitelka Swarovski.

Papoušci a palmy podle Swarovski

Vše, co nechybí v tropické přírodě, může nyní zdobit i vás. Je libo náušnice ve tvaru palmových listů? Nebo snad exotický papoušek v roli přívěsku? Určitě je najdete v některé z řad nové kolekce. Řada Tropical je nejvýraznější a nejbarevnější z celé kolekce a vyzařuje silnou dávku energie a barev. Nechybí zde exotické motivy včele s listy, květy či ptáky a bude ideální volbou na den i noc. Přírodou se nechala inspirovat i řada Stunning, která nám odkrývá krásy listů olivovníku či monstery. V kombinaci s křišťály Swarovski tvoří opravdu jedinečnou podívanou. Řada Remix je ideální pro všechny, kdo se nemohou rozhodnout a vybrat jediný design. Díky skrytému zapínání totiž umožňuje jejich kombinování a každý si tak může vytvořit vzhled přesně podle svých představ. Řada Shimmering pak okouzlí extravagancí a velkolepostí designů, které zkrátka nelze přehlédnout. Spectrum Shine pak vzdává hold duze, kdy ve svých kreacích nabízí kompletní spektrum barev.

Foto: Swarovski

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu