Exmilenci Daniel Hůlka a Šárka Vaňková: Opět se dají dohromady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exmilenci Daniel Hůlka a Šárka Vaňková: Opět se dají dohromady!

Šárka Vaňková a Daniel Hůlka
Šárka Vaňková a Daniel Hůlka  (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, divadlo baronprasil-muzikal.cz)

Před deseti lety by nikdo neuvěřil, že se Daniel Hůlka (52) a Šárka Vaňková (32) dokážou potkat v jedné místnosti! Po drsném rozchodu jsou staré rány zahojeny a z obou jsou opět milenci! Tedy alespoň na jevišti! A mají z toho radost!

„Nikdy ji nechci vidět,“ nebo „Nikdy se k sobě už nevrátíme,“ prohlašoval Hůlka v roce 2009 po rozchodu s Vaňkovou, když jí přišel na nevěru s režisérem Filipem Renčem (54). A tím přidělal dost vrásek na čele producentům muzikálů Dracula a Baron Prášil, kde tehdy na žádost Dana museli upravit rozpis představení tak, aby se zpěváci na jevišti nepotkali. Když hrál Hůlka, Vaňková měla povinně volno. Jenže nic netrvá věčně, a tak i tato nevraživost se změnila ve starou známost. Budou se vídat v muzikálu Robinson Crusoe. „Když jsem se dozvěděl, že v muzikálu bude hrát i Šárka, tak mám radost. Jsem rád za ni, že se vrací opět ke zpívání. Vím, že dělala vizážistku a byla úspěšná,“ řekl deníku Aha! Hůlka, který je hlavní hvězdou Robinsona. „Do obsazení jsem nemluvil a určitě do něj nijak nebudu zasahovat,“ má jasno zpěvák, který se už nemůže dočkat listopadové premiéry.

Na video se Šárkou Vaňkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

První setkání bývalé milence teprve čeká, z pracovních důvodů nemohla včera na konkurz ostatních rolí Vaňková dorazit. I když si na jevišti oba zahrají milence, jejich protějšky se prý nemají čeho obávat. „Rozhodně má žena nemá sebemenší důvod. Mám šťastně fungující vztah a máme spolu dítě. Ani na to nepomýšlím, v hlavě mám spíš stavbu dětského hřiště, nebo bourání domu v Jevanech,“ pronesl Hůlka.

Daniel Hůlka: Promluvil o svém návratu k opeře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.