Šokující přiznání topmodelky Pořízkové: Chtěla mít syna homosexuála!

Pořízková, Pavlína 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. června 2020 12:05

První česko-slovenská topmodelka Pavlína Pořízková (55) šokovala vyjádřením o svých dětech. Svěřila se totiž, že doufala, že jeden z jejích synů bude homosexuál!

Pořízková se téměř celý život pohybuje ve světě modelingu. A není žádným tajemstvím, že právě v tomto odvětví pracuje mnoho gayů. S nimi si modelka natolik rozumí, že si tajně přála, aby jeden z jejích synů byl „na chlapy“!

Své první setkání s homosexuály modelka popsala na Instagramu. „Netušila jsem, kdo je to gay, dokud jsem nepřišla do Paříže. Tam jsem se ihned zamilovala do každého gaye - tak dobře oblečení, takový příjemný projev, takoví zábavní, takoví citliví, takoví talentovaní a tak dobře vypadající! Dokud jsem nezjistila, že o mě nemají zájem - nebyly na dívky," popisuje Pavlína. 

Pořízková má s nedávno zesnulým rockerem Ricem Ocaskem dva syny -Jonathana Ravena (26) a Olivera Oriona (22). Teď blondýnka prozradila, že si za ty roky homosexuály zamilovala natolik, že tajně doufala, že alespoň jeden z jejích potomků bude gay.

Jednoho z chlapců se dokonce přímo zeptala, zda není homosexuál. Dočkala se ale velkého zklamání. „Můj tehdy 16-letý syn mi to musel říct jemně - mami, promiň, ale nemyslím si, že jsem gay," popsala intimní rozhovor se svým potomkem Pořízková.

I když homosexuály podle svých slov zbožňuje, uvědomuje si, že vše není jen zalité slunce, „Je třeba uznat i tu temnou stránku - to bolestivé dospívání s pocitem, že si jiný, sám, ohrožen, ustrašený. Ale víte, na co jsem hrdá? Na mé úžasné a talentované LBGTQ přátele, kteří se přesto rozhodli růst do světla, zářit a lesknout a odrážet to světlo na náš všechny, " dodala Pořízková k fotce, na níž se v bikinách cachtá v moři a nad ní se vznáší barevná duha.

Témata: Pavlína Pořízková Pavlína Pořízková Homosexuálové