InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na Hradišti si připomněli trenéra Miloše Kašpara

PÍSEK/HRADIŠTĚ – V sobotu 20. června se na píseckém Hradišti konal druhý ročník turnaje v malé kopané - Memoriál Miloše Kašpara. Uznávaný trenér působil na Hradišti dlouhá léta u mužů a mládeže. Ve své hráčské štaci si zahrál za Záhoří nebo Branice. V klání se utkalo celkem pět družstev. Loňský obhájce z Branic letos nedorazil, a tak Záhoří a tři týmy domácího Hradiště doplnily hradišťské fotbalistky, které se postaraly o zpestření celého turnaje. Hrálo se na dvou hřištích systémem každý s každým v čase dvakrát deset minut. Pohár za první místo nakonec putoval do Záhoří, které kromě hradišťského áčka porazilo všechny své soupeře. Druhé skončilo Hradiště staří a bronz získalo Hradiště áčko. O spravedlivé soudcování všech duelů se postarali zkušení rozhodčí Josef Kalina a Vladislav Tanáč.

 

Konečné pořadí:

1. Záhoří

2. Hradiště staří

3. Hradiště áčko

4. Hradiště mladí

5. Hradiště holky

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Vladislav Tanáč 

    Reagovat

     

    Dobře zorganizovaný turnaj. Byla to důstojná vzpomínka na bývalé členy klubu. Z mého pohledu mě nejvíce potěšilo družstvo holek(žen). Na tomto družstvu je znát každý rok jejich činnosti. Je radost pozornost jak se každý rok zlepšují.

    Vloženo 21.6.2020 09:22:47

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace