„Nikdy ji nechci vidět,“ nebo také „Nikdy se k sobě už nevrátíme,“ prohlašoval Hůlka v roce 2009 po rozchodu s Vaňkovou, když jí přišel na nevěru s režisérem Filipem Renčem (54). A tím přidělal dost vrásek na čele producentům muzikálu Dracula a Baron Prášil, kde tehdy na žádost Dana museli upravit rozpis představení tak, aby se zpěváci na jevišti nepotkali. Když hrál Hůlka, Vaňková měla povinně volno.

VIDEO: Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku.

Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku. Jan Jedlička

Jenže nic netrvá věčně, a i tato nevraživost se změnila ve starou známost. Budou se vídat v muzikálu Robinson Crusoe. „Když jsem se dozvěděl, že v muzikálu bude hrát i Šárka, tak mám radost. Jsem rád za ni, že se vrací opět ke zpívání. Vím, že dělala vizážistku a byla úspěšná,“ řekl deníku Aha! Hůlka, který je hlavní hvězdou Robinsona. „Do obsazení jsem nemluvil a určitě do něj nijak nebudu zasahovat,“ má jasno zpěvák, který se už nemůže dočkat listopadové premiéry.

První setkání bývalé milence teprve čeká, z pracovních důvodů nemohla včera na konkurz ostatních rolí Vaňková dorazit. I když si na jevišti oba zahrají milence, jejich protějšky se prý nemají čeho obávat. „Rozhodně má žena nemá sebemenší důvod. Mám šťastně fungující vztah a máme spolu dítě. Ani na to nepomýšlím, v hlavě mám spíš stavbu dětského hřiště nebo bourání domu v Jevanech,“ pronesl Hůlka.

VIDEO: Daniel Hůlka: Promluvil o svém návratu k opeře. 

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Promluvil o svém návratu k opeře. Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií