bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hostitelská města? Na seznamu zbývá šestice zájemců, výsledek co nevidět

21. června 2020, 6:14

Jiří Sameš

National Hockey League opět zúžila seznam s hostitelskými městy pro letošní play-off, zbývá nám tady už jen šestice zájemců. Informoval o tom včera uznávaný reportér Pierre LeBrun na svém twitterovém účtu.

Seznam podle něj zahrnuje všechna tři vybraná kanadská města – Edmonton, Toronto, Vancouver; samozřejmě nechybí Vegas, které má na základě dalších zdrojů největší šance.

Vedení soutěže a Hráčská asociace NHLPA věří, že se na lokalitách shodnou do konce příštího týdne. Tlačí je čas... liga totiž ještě potřebuje udělat dohodu se zvolenými městy (ohledně hotelů apod.).

Výsledkem zde budou dvě lokality, každá konference přitom dostane pro své soupeření jedno město.

Docela jasně se dočká někdo z Kanady, která je tedy připravena hostit letošní boje o Stanley Cup. ... Toronto údajně "ztrácí dech", obě lokality tak asi budou na západní straně kontinentu (Vegas a EDM/VAN).

NHL v pátek vydala prohlášení, ve kterém informuje o tom, že během Fáze 2 (od 8. června) bylo pozitivně testováno na COVID-19 hned jedenáct hokejistů.

Odložení tréninkových kempů však nezvažuje. Startovat by měly podle plánu, tedy 10. července.

Čtěte také:
→ Během Fáze 2 bylo pozitivně testováno na COVID-19 hned jedenáct hokejistů

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.