InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Letní novinku pivovaru pokřtily české rekordmanky ze strakonického bazénu

 Autor: Jan Petráš

    Autor: Jan Petráš

STRAKONICE - Pokřtěno! Od soboty 20. června je v prodeji novinka strakonického pivovaru - Dudák Letní. Jedná se o lehké pivo, které má obsah alkoholu pouhá tři procenta a sládek pivovaru Vlastimil Matej poprvé v historii použil čistě zahraniční chmel (Mandarina Bavariva - Německo, Fuggles - Velká Británie, El Dorado - USA). Kmotrami se staly vodní pólistky z oddílu AstenJohnson TJ Fezko Strakonice, které si připsaly patnáctý titul mistryň České republiky v řadě, díky čemuž byly agenturou Dobrý den zapsány do České knihy rekordů. Certifikáty a mistrovské medaile družstvo převzalo v domovském areálu Na Sádkách, kde se uskutečnila oslava tohoto úspěchu. Více ve středečních novinách.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace