Mgr. Ivan Adamec

  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2020 15:47:25

Klára Sovová by byla velkou posilou po klub naší strany v Senátu

Klára Sovová by byla velkou posilou po klub naší strany v Senátu

Občanská demokratická strana vysílá do souboje o křeslo v Senátu za Trutnovsko advokátku a hoteliérku Kláru Sovovou.

Klára Sovová, úspěšná advokátka a provozovatelka vyhlášeného krkonošského horského hotelu Luční bouda, oznámila svoji kandidaturu do voleb do Senátu za Občanskou demokratickou stranu (ODS) ve volebním obvodu číslo 39 – Trutnov. V horní komoře parlamentu se chce zaměřit na systematickou podporu cestovního ruchu, prezentaci a rozvoj tohoto podkrkonošského regionu, ale i palčivá ženská témata.

„Je mi velikou ctí, že se mohu ucházet o křeslo v Senátu za náš malebný region. Žiji a pracuji na horách, ale pravidelně jezdím po vsích a městech v Podkrkonoší a pozoruji, že zde žijí šikovní a schopní lidé, kteří jsou přímočaří a za nimiž je vidět obrovský kus práce. Je mi mezi nimi dobře, ráda jim naslouchám a zajímá mě, co je trápí nebo co by chtěli změnit. Chtěla bych jim v tom pomoci. V Senátu chci proto reprezentovat reprezentovat především zájmy zdejších lidí, zdravý selský rozum, pevné hodnoty a svobodné myšlení a podnikání,“ říká Klára Sovová.

Svoji činorodost a houževnatost Klára Sovová projevila i během koronavirové pandemie, kdy ze dne na den musela zavřít Luční boudu pro turisty a veřejnost. Nechtěla však jen tak nečinně sedět s rukama v klíně a proto spustila výzvu „Kdo může, pomůže“. V ní prostřednictvím dárkových balíčků společně s dalšími podnikateli či výrobci z Trutnovska poděkovala hasičům, policistům, zdravotníkům a dalším osobám v prvním linii za jejich obětavou a mnohdy velice riskantní práci.

Profesní i lidské kvality Kláry Sovové oceňuje i Ivan Adamec, starosta Trutnova a předseda Královéhradecké krajské organizace ODS. „Klára Sovová je mimořádně bystrá, houževnatá a pracovitá žena s autentickými názory podloženými bohatými zkušenostmi. Stojí pevně oběma nohami na zemi. Je za ní vidět obrovský kus práce a ne pouhé sliby či prázdná gesta. Byla by nepochybně velkou posilou po klub naší strany v Senátu. Rád bych proto vyzval nejen všechny naše voliče, podporovatele a sympatizanty, ale i ty, kteří si přejí svého důstojného zástupce v Senátu, aby na podzim šli k volbám a podpořili Kláru Sovovou,“ prohlásil Ivan Adamec.

První kolo senátních voleb proběhne 2. a 3. října letošního roku, případné druhé kolo se pak uskuteční o týden později.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama