Zda skutečně tvoří pár nebo nikoli, nikdo netuší. Ke spekulacím ale minimálně svádí obdobné snímky na sociálních sítích. Možná se jen zkrátka rozhodují pro stejné výlety. To je ostatně další bod proč by Andrea Bezděková a Marek Lambora mohli tvořit pár.

Herec v minulosti chodil s hereckou kolegyní Šárkou Vaculíkovou, ale vztah se rozhodli ukončit. Někoho by mohlo zmást, že Bezděková je úplně jiný typ, než Vaculíková. Lambora pro to má vysvětlení.

Lambora tvrdí, že nic nehledá

„Já v ženách nic nehledám. Nejdůležitější je pro mě, abychom si rozuměli, abychom se měli čemu smát a abychom měli stejný pohled na svět. Po fyzické stránce žádný vyhraněný typ nemám. Je to pro mě hlavně o napojení,“ prozradil v rozhovoru pro televizi Prima Lambora.

Napojit se s Bezděkovou jde jistě skvěle. Má krásnou postavu, spanilou tvář a charisma. Co víc si vůbec může muž přát.

Jestli něco Andrea Bezděková opravdu umí, je to svádět muže. Její život totiž připomíná telenovelu. Odpovídá tomu i typ mužů, co si modelka vybírá. Z fleku by v kdejakém cajdáku všichni mohli hrát. Jsou hezcí, urostlí a ženy po nich šílí.

Oni zase pro změnu šílí po Bezděkové. Ta měla v minulosti poměr třeba s Miroslavem Dubovickým, tedy modelem, který je v současné době s Veronikou Kopřivovou. Teplická podnikatelka se s ním dala dohromady poté, co opustila Jaromíra Jágra.

Dubovický moc dobře ví, jaké to je, když někdo někoho opustí. Před třemi lety ho přesně takhle nechala Andrea Bezděková, jenž ho potupně vyměnila za svého expřítele Martina. Zdánlivě to nedává smysl, protože právě Martina opustila kvůli Dubovickému, kterého potkala na soustředění Muže roku a měla s ním půl roku tajně chodit.

Rošáda

Na reklamní akci cestovky, kde fotila, si sebou vzala ale Martina, a tak Dubovický dostal košem. „Nečekal jsem, že by Andrea vážně do Thajska odletěla a ‚vzala‘ si tam svého bývalého. Nebudu říkat, že jí to přeju, nebo že jsem smutný. Každý si svou cestu vybíráme sám a ona si vybrala tuhle,“ řekl Dubovický pro super.cz.

Bezděková pak také randila s modelem Pavlem Gillernem, se kterým jí to také nevyšlo. „Je to tak, s Pavlem jsme se rozešli. Jsem sama,“ přiznala. To už je ale nějaký ten pátek. Až čas ukáže, zda s Lamborou tvoří pár nebo jde zase o chvilkový románek. „Známe se, ale myslím, že v tomhle rybníčku se namátkou zná každý s každým,“ podotkla Andrea.