Moje šťastná hvězda

Opakovaně ubližoval své ženě

Nedokázali spolu fungovat. V době, kdy se dal moderátor LEOŠ MAREŠ (44) dohromady s modelkou PETROU FALTÝNOVOU (42), byli ještě oba ve vztahu s někým jiným. Jejich poměr byl tak vášnivý, až se oba spálili.

Jejich jiskra byla tak silná, že oba opustili své partnery a nějakou dobu fungovali jako milenci. Když si Leoš Mareš (44) začal románek s modelkou Petrou Faltýnovou (42), měl zároveň i první manželku Moniku Marešovou (45).

Jak se ale vlastně tento kontroverzní pár dal dohromady? Mareš jako moderátor Petru znal z všemožných módních akcí. Dali se do řeči a Petra ho jednou poprosila, zda by ji nevyzvedl na letišti.

Pak mezi nimi vzplanulo něco, co ani oni sami nedokázali ovládat. Když Leošova manželka odhalila jeho nevěru, rozhodla se mu odpustit, protože spolu měli syna a další syn byl na cestě. I tehdejší manžel Faltýnové se o nevěře dozvěděl, ten ale až tak tolerantní nebyl a ihned požádal o rozvod.

Nejsledovanější pár v Česku

Leoš se ale s Petrou vesele scházel dál. Jednou se rozešli, ale za pár týdnů byli zase spolu na akci. Jejich vztah byl chaotický a jediné, co v něm vládlo, byla vášeň a touha. Jednoho dne se ale všechno zlomilo.

Marešovi došlo, že si navzájem jen ubližují, a rozhodl se dát od Petry ruce definitivně pryč. A ona s tím souhlasila. Mareš chvíli sekal latinu, moc mu to ale nešlo.

O pár měsíců později byl viděn na hotelu s jednou z účastnic České Miss Andreou Kalousovou (23). Pak se začal scházet s módní redaktorkou Monikou Koblížkovou (39) a v tu chvíli už jeho ženu jeho nevěry přestaly bavit a rozvedli se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden