Hvězdou Bžanských letních slavností bude Kamil Střihavka
Obecní úřad Bžany. Ilustrační foto
Co se chystá

Bžany – Přestože vedení Bžan dlouho váhalo, zda letošní ročník Bžanských letních slavností vzhledem k situaci, ovlivněné virovou pandemií, uspořádat, podle informací starostky Ivany Horčicové nakonec rozhodlo pro. Pravidelná akce má u místních zvučné renomé a těší se na ní každoročně malí i velcí. K realizaci letošního 18. ročníku přispělo zejména poslední rozhodnutí vlády o uvolnění konání akcí do 1000 návštěvníků.

Bžanské letní slavnosti můžete navštívit v sobotu 27. června už od 14 hodin. Akce se koná na fotbalovém hřišti v Bžanech a hlavní hvězdou večera bude Kamil Střihavka & The Leaders. Ten by měl vystoupit večer, ve 20.30 hodin. Organizátoři si nechávají otevřená zadní vrátka, a proto je třeba počítat s tím, že může dojít ke změně programu. To ovšem nemění nic na skutečnosti, že návštěvníky čeká v sobotu skvělý kulturní zážitek.

Od 14. hodiny, po zahájení slavností, se na podiu představí uskupení Frajerky z galerky, které má v repertoáru staropražské písničky. V 15.30 začne Albertíkova show pro děti a v 17 hodin se na podiu objeví muzikant z Anglie, Justin Lavash, který v současné době žije v Teplicích. Od 18.30 ho za mikrofonem vystřídá duo Pavel & Kaca a po nich nastoupí již zmiňovaný Kamil Střihavka.

Finále Bžanských slavností, které možná překročí půlnoc, bude patřit oblíbené teplické kapele Blue Rocket. Ta vystřídá Kamila Střihavku ve 22.15 hodin. Organizátoři pamatovali i na zajištění občerstvení a různé doprovodné akce, jako je například malování na obličej.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru