Vertonghen se zatím nestěhuje, v Tottenhamu prodloužil do konce sezony

22.06.2020, 14:52
Aktuality
Jan Vertonghen minimálně pro tuto chvíli vyřešil svou další budoucnost. Belgický obránce se zatím nebude stěhovat z Tottenhamu, končící smlouvu totiž prodloužil o několik týdnů do chvíle, kdy skončí letošní sezona. Ke stejnému kroku se rozhodl také brankář Michel Vorm...

"Můžeme potvrdit, že obránce Jan Vertonghen a brankář Michel Vorm se dohodli na prodloužení stávajících kontraktů až do konce sezony 2019/2020. Oběma hráčům měly jejich smlouvy vypršet na konci tohoto měsíce a prodloužení znamenají, že za nás budou hrát do konce sezony Premier League," uvedl londýnský celek v oficiálním prohlášení.

Vertonghen přišel do Tottenhamu před osmi roky z Ajaxu a jeho jméno je už delší dobu terčem přestupových spekulací. Ve svých 33 letech požaduje kontrakt na dva roky s týdenním platem sedmdesát tisíc liber, na což vedení nepřistoupilo.

O Vertonghena má velký zájem Inter Milán, dalšími nápadníky jsou AS Řím, Valencia nebo Betis.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
cetto

Spurs opravdu hodně oslabili oproti týmu, který tam hrál tak 3-5 let zpátky. Nově příchozí nejsou patní, ale té top kvality nedosahují, at už Sanchez, Bergwijn, Aurier, Moura..

Reagovat
Cobra

Ti hráči tam jsou víceméně ti samí. Věk u stoperů nezastavíš a hráče TOP kvality jako Walker, Eriksen, nebo Dembelé klub jako Tottenham nedokáže přitáhnout - zaplatit. A to neberu ten pád v kvalitě na pozici trenéra.

Reagovat
r.mrazik

pritahli jste kvalitniho mouru, prisel ndombele a gedson,kteri byli chteji v hodne tymech evropy

ty beky jste ale vubec nevychytali...to je pravda

ze stavu jednech nejlepsich krajaku jste se dostali na (pod)prumer PL

Reagovat
smazaný uživatel

Pád v kvalitě trenéra. Pobavil si. Prosím Tě kolik toho vyhrál José a kolik Pocche?

Reagovat
DieryVonry

Reagovat
Svatej

Spurs by měli koupit Maicona a Ashleyho Colea. Na tom, kdy kdo vyhrával, zjevně stejně nezáleží, tak proč by mělo záležet na tom, kdy byl kdo užitečnej jako fotbalista.

Reagovat
Cobra

Not this shit again.

Reagovat
Thelvin

5 let zpátky jsme měli základ Lloris-Rose, Toby, Verts, Walker - Dier, Dembele, Alli, Erikssen - Kane, Son

Další nejvytíženější hráči byli Lamela, Chadli a Davies.

Fakt tam nevidim velkej rozdíl. Největší změna je v trenérovi.

Reagovat
Mates_Matesović

Ten tým o moc horší není, až teda na krajní beky, tam je to zhoršení nejvíc patrný.

Reagovat
Thelvin

A to ještě způlky tím, že Rose šel hodně dolu. Aurier je komedie, to víme.

Náš největší problém je, že na nás na začátku sezony přišla deka. Hráči byli ve finále LM, na začátku další sezony si hodně věřili, ale výsledky stáli za prd a přišla deka. Vedení mohlo buď podržet trenéra, protože věřim že by se to nakonec zlomilo, a nebo ho vyhodit a sehnat někoho, kdo dá týmu nový impulz (i já jsem podporoval tuhle variantu). Jenže se nabrala tahle portugalská fosílie, která nás sráží po stránce finanční (plat a odstupné), po stránce fotbalové a hlavně poškozuje reputaci, kterou jsme si za těch pět let vybudovali. Byly doby, kdy jsme hráli nejkoukatelnější fotbal na Ostrovech (neříkám že vždy, a ano, v klíčových zápasech se to sesypalo a začali sme prasit - holt nevyzrálost). To už se teď nestane, leda to prasení

Reagovat
jk

Toby v tom týmu 14-15 určitě nebyl. To spíš Kaboom a Fazio. Taky občas hrával Chiriches. Já bych dokonce řekl, že ten tým je teď určitě lepší. Aspoň co se týče směrem dopředu. Son, Lucas, Kane, Bergwijn, Alli (ten je poslední dobou hrozný, to je fakt), je docela upgrade oproti Townsendovi, Soldadovi a spol. Nejvíc z té sestavy chybí Dombelé.

Reagovat
Thelvin

14/15 jo, já vypsal 15/16 Chiriches byl skvělá postavička. Někdo tu kdysi psal, že předběhl dobu, že na stopera co neumí bránit ještě svět není připravený

Útok máme určitě lepší než tehdy.

Reagovat
jk

Já si třeba myslel, že se Chiriches chytne, trochu mi ho teď připomíná Juan Foyth

Reagovat
Thelvin

Na toho sem hodně zvědavej. Ale řekl bych, že z něj bude něco jako další David Luiz

Reagovat
jk

Jako, že ho střelíme za nějakou raketu do Arsenalu, kde to bude sabotovat? Jo to by šlo

Reagovat
Svatej

Já v těch becích vidím teda fakt velkej problém. Tenkrát vám tu hru dost výrazně dělali a celej tým vypadal i díky nim tak dobře.. Ostatně i Liverpool teď, nebo všechny ty topky ve španělsku ukazují, že krajní beci dělají přehlížený rozdíly.

Pamatuju si živě sezónu pod Contem, kdy jste odpovídali na naše 343 vaším 343 a já neviděl skoro jedinou šanci na to, jak vás přehrát. Fyzičtější krajní beci ve všech ohledech, dobří dopředu i dozadu a monstrózní dvoučlenná záloha, se kterou si Kanté s Matičem fyzicky nedovedli poradit. Ze City a jejich fotbalovosti jsem hrůzu neměl, ale z toho, jak dokonalej protiklad jste nám tvořili, jsem ji měl.

Reagovat
jk

Tak ti beci jsou problém a obecně se to ví. Trippier po MS se už nikdy nevrátil do formy, Walker je v City a na druhé straně šel Rose taky hrozně dolů a Davies nikdy nebyl vyloženě top. Nalevo se nic nezměnilo a napravo přišel Aurier, který je hrozný průserář, ale jinak je produktivnější než byl Trippier.

Reagovat
matZz

heh, zrovna Bergwijn se teda zatím ukazuje jako naprosto výbornej přestup: 488 min/3 góly a to proti ManCity, Wolves a ManU

Reagovat
AjaxFans

Odchovanec Ajaxu no

Reagovat
icemike

A co teprve oproti tomu, co tam hrálo před 5-7...

Reagovat
Busby babes

https://www.standard.co.uk/sport/football/jose-mourinho-paul-merson-harry-kane-every-word-tottenham-news-a4476326.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1592833124

Zoze.

"I had one guy called Drogba. He played for me four seasons, he scored 186 goals which gives an average of 46 goals per season."

No, skoro...

Reagovat
r.mrazik

Drogba scored 73 goals in 186 games for Chelsea....jenom tesne no...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kucka

Reagovat
Busby babes

jinak ale ten Merson taky placnul picovinu. Spousty utocniku pod nim meli dobre sezony.

Kane je po zraneni, je spis otazka, jestli ho nemel setrit a stahnout ze hriste driv.

Reagovat
AjaxFans

Vrať sa taky

Reagovat
Thelvin

Mluvil o tom, že se chce naučit nový jazyk. Viděl bych to na Inter, nebo Atlety...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele