Německá liga si v aukci vysílacích práv kvůli covidu-19 pohoršila

22.06.2020, 19:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.1 miliardy eur ročně je perfektní na to, že je Covid a bude pravděpodobně krize. Teď mají 4 roky klid, přejde krize i Covid a pak to prodají za víc.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stas87

Ta cena je nakoniec celkom dobrá. Seifertovi išlo primárne o to, predať práva za najvyššiu cenu v Nemecku, Rakúsku a Švajčiarsku. Bohužiaľ, Nemci zinkasujú malo za práva po svete, tam ich valcuje PL a La Liga kvôli španielsky hovoriacim kraijnam.

Reagovat
Werkrider

Súhlas a súhlas.

Preto je asi dôležité tvoriť trh aktívne ako Dortmund s Kagawom, Frankfurt s Kamadou a Hasebem alebo Leverkusen so Sonom. Čo najviac propagovať Daviesa teraz v Kanade, možno sa tam nanominovať na sústredenie?

Za čias Kagawy a Son som bol na Werkself v Dortmunde a na oboch stranách tam bol bazilión japonských aj kórejských vlajok. To by mohlo postupne vzbudiť záujem v krajinách ktorých hviezdy sú v Bundeslige?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele