Hlavní obsah
Článek

Je to více než rok, co zpěváka Keitha Flinta (†49) z kapely Prodigy našli mrtvého. Jedna z jeho bývalých partnerek, moderátorka Gail Porter se nyní v podcastu Grounded rozpovídala o vztahu s Flintem, který trval něco přes rok v letech 1999-2000.

„Keith byl láskou mého života. Absolutně jsem ho milovala a moc mi chybí,“ překvapila televizní hvězda. „Byla jsem single, když jsme si vyrazili, a hrozně jsme se nasmáli. Tak to bylo vždycky, po téměř celé dva roky. Dobré bylo, že jsme skoro nemluvili o práci. Jenom jsme se bavili.“

Až při pracovní cestě na Maledivy, kam zpěvák moderátorku doprovázel, se objevily první problémy. Tehdy se také poprvé projevily jeho mentální potíže. Po ukončení pohádkové dovolené navíc podle Porter nesl těžce návrat k pracovnímu procesu.

„Říkala jsem mu, že musíme zůstat pozitivní, ale jeho mysl takhle nefungovala. Nesl to těžce a já jsem hodně pracovala. Je to škoda,“ doplnila.

Po zpěvákově smrti moderátorka nešla ani na jeho pohřeb. „Věděla jsem, že se chystá velký večírek, tak jsem si řekla, že zůstanu stranou a budu truchlit po svém,“ sdělila britskému serveru The Mirror.

Gail se sama potýká s mentálními problémy, ale momentálně je na tom prý dobře. Sdělila to minulý měsíc v pořadu Lorraine. Flintova smrt pro ni byla šokem a přiznala, že dodnes nemůže uvěřit, že je mrtvý.

Zpěvák Keith Flint byl nalezen mrtvý ve svém domě v Essexu 4. března loňského roku. Podle některých zdrojů mělo jít o sebevraždu z nešťastné lásky. V jeho těle našli notnou dávku drog a alkoholu, ani podle toho ale koroner nemohl určit, jestli se zpěvák předávkoval záměrně, nebo šlo o nešťastnou náhodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám