Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve třinácti si Lukáš Bech naposledy zahrál ve filmu a od té doby se představitel hlavní role seriálu Létající Čestmír přestal herectvím živit. Čas od času se ale ve společnosti zjeví, už proto, že v branži svým způsobem zůstal.

Za tři roky Bech oslaví padesátku a podobu s buclatým chlapečkem, který tím, že čichal ke květinám, získával kouzelné schopnosti, by v něm nikdo nehledal. A to ani v reklamách, kterými prošel.

Živil se mj. i profesí lokátora, to znamená, že vyhledával filmařské lokace. A v zákulisí natáčení se pohyboval stále. Společnou fotografií s "Čestmírem" se pochlubil před třemi roky herec Ondřej Sokol.

Lukáš Bech se o víkendu objevil na zahájení série večírků Million Dollar View Party, které se budou konat na terase Tančícího domu s úchvatným výhledem na Prahu. A stejně jako ostatní se i za nepříznivého počasí vyhlídkou na matičku Prahu také pokochal.

Reklama

Další články

Načítám