Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Osmnáctiletá milionářka Ana se zabila na motorce: Tragédii přihlížel její přítel Viktor

Osmnáctiletá milionářka Ana se zabila na motorce: Tragédii přihlížel její přítel Viktor
Zdroj: archiv Anastasia Tropitsel
+ Dalších 14 fotografií
Nehoda
Ruská influencerka Anastasia Tropitsel (†18) si s přítelem užívala pohádkové dovolené na Bali. Bohužel zemřela při tragické nehodě na motorce, které navíc přihlížel její přítel. Uvedl, že se motorka jeho milované začala třást a dívka následně neukočírovala řízení.

Mladičká Ruska Anastasia Tropitsel, skutečným jménem Zubrinovová, se společně s přítelem vydala na dovolenou na Bali. Pak vypukla celosvětová pandemie koronaviru a influencerka se kvůli karanténě nemohla vrátit domů. Musela tedy na indonéském ostrově zůstat.

Tragická nehoda

Ruska našla zalíbení v motorkách, a tak si taky jednu pořídila. Na svém profilu často přidávala snímky či videa s motorkou. Není tomu dlouho, co si Nasťa zakoupila motorku Kawasaki Ninja. A bohužel právě ta se jí stala osudnou.

Měla tragickou nehodu, kterou nepřežila. Bylo jí teprve 18 let a celý život měla před sebou. Hrůzné havárii navíc přihlížel její ukrajinský přítel Viktor Majdanovič (30). Viktor o nehodě zesnulé přítelkyně informoval na sociální síti. "Moje milovaná dívka už není mezi námi. Jela asi 80–100 km/h po hlavní silnici, kde tak jezdí všichni. Jezdila velmi opatrně, její motorka se však začala třást," popsal Ukrajinec možnou příčinu havárie.

Ještě pár chvílí před smrtí měla dívka na svůj profil přidat krátké video, na kterém byla její nová motorka.

Milionářka už v 15 letech

Anastasia byla úspěšnou influencerkou, kterou na Instagramu sleduje 1,2 milionu fanoušků. Mladé Rusce se podle jejích slov podařilo stát milionářkou v pouhých patnácti letech. Své bohatství si dívka už bohužel neužije.

Z dívčina velkého bohatství nebyl Anastasiin otec lékař nikterak nadšený. Varoval ji, že se její sláva změní v neúspěch, jestliže nezačne pracovat. "Ty a tvoji přátelé si jenom užíváte a utrácíte, nedokončujete své projekty. Není příjemné tohle poslouchat, ale doufám, že ti to pomůže," měl říci otec influencerce těsně před nehodou. Otec neměl v oblibě ani dceřina přítele Viktora Majdanoviče. Ukrajinec prý Anastasii táhl ke dnu.

Nasťa byla u svých sledujících velmi oblíbená. To dokazuje například řada fanouškovských profilů, které byly založeny po její smrti.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy