Rozhodovala odborná porota, která rozdávala body. „Ceny udělujeme v kategoriích obec, město a služby. Tato soutěž má již dlouholetou tradici. Úroveň webů měst a obcí díky ní stále roste,“ komentoval předseda výboru pro regionální rozvoj Jihomoravského kraje Radomír Pavlíček.

Klání se konalo už po dvaadvacáté. „Dokonce i malé obce se prezentují krásnými a nápaditými aplikacemi. Autoři internetových stránek pro radnice navíc získají zpětnou vazbu, díky níž se mohou dál zlepšovat a nabízet lidem ještě kvalitnější služby,“ doplnil Pavlíček.

Písemná část státní maturity na Obchodní akademii a Hotelové škole Havlíčkův Brod.
Výsledky letošních maturit? Dívky propadaly častěji než chlapci

Soutěže se letos opět účastní všech čtrnáct krajů, vítězové celostátního kola budou vyhlášeni na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě, která se uskuteční v náhradním termínu od osmnáctého do devatenáctého října v Hradci Králové.

Do celostátního kola postupují vítězové jednotlivých kategorií. Zatímco za Jihomoravský kraj to bude v kategorii obce právě Pustiměř, v kategorii město to bude Hodonín, který se svým webem porazil mimo jiné i Vyškov na pěkném třetím místě.