Letošní ročník Superstar vzbuzoval emoce od samého začátku. Dle diváků se letošní finálová partička příliš nepovedla a porotci předčasně vyházeli hlavní favority celé soutěže.

V porotě zasedlo celkem pět hvězd, Leoš Mareš, Palo Haberea, Patricie Pagáčová, Marian Čekovský a Monika Bagárová a ačkoliv vybírali finalisty velice pečlivě, fanoušky soutěže příliš neuspokojili.

Někteří ze soutěžících si ihned vysloužili místo fan clubu spíše hate club. Nejvíce to bylo patrné v případě Timoteje Májského. Ten schytal silný příval kritiky na svou osobu, to ho ale neodradilo od toho si dále plnit svůj sen být Superstar!

Timotej svým vystupováním vybočoval

Timotej Májský si u diváků pěkně zavařil, ihned ho odsoudili za jeho arogantní chování a bohužel se mu do svého vypadnutí nepodařilo svůj mediální obrázek zlepšit. Otázkou je, jaký podíl na jeho vystupování měla režie pořadu a šikovně udělaný střih. Timoteje se dokonce zastala i spisovatelka Radka Třeštíková, která na svém instagramovém účtu uvedla, že se na Superstar kouká kvůli dětem, ale že celý ten příběh kolem Timoteje vypadá jako dobrý scénař, což ji zaujalo. Třeštíková si tak rýpla do toho, že ve skutečnosti mohla být situace kolem mladého muže úplně jiná a že se jeho výrazná osobnost mohla tvůrcům pořadu hodit.

Diváci Superstar byli také zklamaní, že místo původních deseti finálových večerů produkce nakonec udělala pouhé dva! Mladí zpěváci tak pořádně neměli možnost se ukázat a zarýt se lidem do paměti.

O pár výraznějších osobnostech se ale mluví i po skončení soutěže. Barbora Piesová šokovala veřejnost svou vlažnou reakcí na výhru, ještě více ale překvapil právě Timotej, který navázal spolupráci se slavným zahraničním DJ!

Kamarády si přece našel

Timotej Májský se rozhodně nevzdal kariéry zpěváka, ani po vlažných reakcích diváků na jeho osobu. Naopak šel do sebe a podařilo se mu navázat spolupráci se zahraničním umělcem dýdžejem Kygem.

Muzikanti se prý seznámili díky sociálním sítím! "Kygo mi dal like na fotku z castingu, tak jsem mu napsal, že si ho velmi vážím a obdivuji jeho práci. K mému překvapení odepsal že děkuje a že líbí se mu můj hlas a že bychom mohli navázat spolupráci! Velmi mě to potěšilo, Kygo je skutečně jeden z hlavních důvodů, proč jsem se začal věnovat produkci, hrozně ho obdivuju," pochlubil se Májský deníku Blesk.

Kyga na Instagramu sleduje bezmála čtyři miliony lidí a pokud by skutečně s Timotejem něco natočil, dostal by se finalista Superstar mezi zahraniční hvězdy.