Hlavní obsah

J. A. R. otevřeli novou pražskou hudební scénu

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Letní scénu Lucerna Music Baru na pražském Výstavišti přišly v úterý večer první stovky návštěvníků. Na zahajovací akci série koncertů vystoupila skupina J. A. R. Na stejném místě se představí i ve středu a ve čtvrtek.

Foto: Lucerna Music Bar/Petr Klapper

Nová scéna v Praze se představila.

Článek

Do konce léta vystoupí na čtyřicet českých a slovenských kapel a hudebníků. Po J. A. R. to budou v pátek 26. června Ben Cristovao a 29. června slovenští Horkýže Slíže. Přelom června a července bude patřit koncertům pražských Mig 21.

„Po týdnech intenzivní práce bylo krásné vidět, když se areál zaplnil návštěvníky, kteří udělali fantastickou atmosféru. Myslím, že se nám podařilo vytvořit hudební oázu, jež k pražskému létu patří a v níž si návštěvníci užijí kromě hudby i tolik potřebný relax,“ říká Michal Filip za Lucerna Music Bar, který akci pořádá ve spolupráci s Přehrady Fest.

Foto: Lucerna Music Bar/Petr Klapper

Dan Bárta při koncertě skupiny J. A. R. na Letní scéně Lucerna Music Baru.

Kapacita areálu a bezpečnostní a hygienická pravidla jsou přizpůsobeny aktuálně platným pravidlům stanoveným ministerstvem zdravotnictví. Podle nich se také mohou v létě měnit.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám