Máme pro vás ty nejlepší typy pánských triček na rande

Bolf

Říká se, že muži na rozdíl od žen neřeší, co si obléct. Někteří možná běžně ne, ale víme jistě, že existuje příležitost, kdy si na výběru outfitu dává záležet každý muž. Rande. Abychom vám to ulehčili, připravili jsme pro vás výběr pěti nejlepších typů pánských triček vhodných pro tuto příležitost.

Na co si dát pozor?

První věc, na kterou je třeba brát zřetel, je velikost. Zdá se to jako samozřejmost, ale mnozí pánové si skutečně svou velikostí nejsou jisti, a tak většinou zvolí tu větší variantu oblečení. Výsledkem je, že jinak hezké „elkové“ tričko vypadá na muži s velikostí M jako noční košile. Pokud svou velikost neznáte, nezoufejte, i tak můžete nakupovat online. Stačí použít tabulku velikostí daného e-shopu.

Střih padnoucí a lichotící postavě je zásadní zejména, má-li muž v oblasti bříška a prsou pár kilo navíc. Obchody ale myslí i na ně. Nepřeberné množství pánských triček pro každý typ postavy nabízí například internetový obchod Bolf.

Také barva a vzor mohou pánům pomoci s odvedením pozornosti od fyzických nedokonalostí. Zatímco štíhlý muž si může dovolit nosit sněhobílé tričko bez vzoru, mužům plnějších tvarů bychom spíše doporučili tmavší barvy. Není třeba bát se ani vzorů, které často dokáží leccos zamaskovat.

Vzhledem k množství času, který trávíme v oblečení, bychom také měli myslet na to, aby bylo vyrobeno z co nejkvalitnějších materiálů a co nejšetrnějším způsobem. Koupě oblečení z bio bavlny, lnu nebo konopí je pro vaši pokožku skvělá volba.

S těmito tričky nikdy nešlápnete vedle

Jednoduché triko s výstřihem do V

Tohle triko má doma snad každý, a pokud nejdete zrovna do divadla, nemůže urazit. Navíc lze kombinovat snad se vším, a tak nestrávíte hodiny přemýšlením nad zbytkem outfitu.

Triko bez rukávů

Máte-li rádi sportovnější vzhled, můžete sáhnout po triku bez rukávů. Dobrou volbou jsou stylová trika bez rukávů doplněná o kapuci nebo kapsy. Pozor ale na neoholené podpaží, které v tomto svršku mimořádně vynikne.

Triko s velkým výstřihem

Model vhodný pro vypracovanější postavy. Díky výstřihu totiž protějšku dáte možnost všimnout si vaší hrudi. Zejména dobře vypadá triko v olivové barvě s kapsičkou na prsou.

Vzory

Vzory jsou skvělé. Je ale třeba vybírat ty, které nepůsobí kýčovitě. Pokud nejste milovník extravagance, zapomeňte na křiklavé barvy s obrázkem jednorožce. Nemusíte se bát geometrických tvarů a ti odvážnější ani zvířat nebo květin. Vždy ale vybírejte z těch decentnějších kusů.

Polokošile neboli polo

Polo díky límečku a knoflíčkům u krku spojuje oblíbený business look s pohodlím trička. Můžete tak ukázat bicepsy a přitom působit velmi elegantně. V jakékoli barvě a vzoru se skvěle hodí k džínům nebo chino kalhotám a šortkám. Pánská brašna v barvě opasku outfit ještě vylepší.

Tip na závěr

Při volbě trička myslete na to, co budete mít na spodní části těla. Pokud máte v plánu vzít si černé kalhoty nebo džíny, nemusíte si dlouho lámat hlavu, hodí se k nim téměř všechno. Jestli ale máte v plánu obléct kalhoty či kraťasy se vzorem, triko by žádný vzor mít nemělo.

Zdroj náhledového obrázku: Bolf.cz

Zajímá mě vše okolo zdraví. O své zkušenosti z této oblasti se rád podělím.