Morgan Freeman slaví 83. narozeniny a pořád běhá do schodů

Morgan Freeman slaví 83. narozeniny a pořád běhá do schodů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve věku, kdy se jiní herci před režiséry akčních filmů už raději schovávají, Morgan Freeman běhá před kamerou jako mladík. V thrilleru Pád anděla (2019) se zúčastnil nebezpečných scén, které ho mohly stát život.

Při natáčení Pádu anděla bylo znát, že režisér Ric Roman Waugh býval filmovým kaskadérem. Ve výsledném filmu chtěl vidět adrenalin, a tak herce nešetřil. Morgan Freeman odmítl doubléra? Jeho chyba. Bude muset běhat. 

Užnávaný hollywoodský velikán, který 1. června slaví 83. narozeniny, si ve snímku zahrál amerického prezidenta prchajícího před atentátníkem, jehož ztvárnil Gerard Butler. "Morgan Freeman je výjimečný. Honil jsem ho po schodech nahoru, dolů, odmrštil jsem ho do pokoje a pak jsem ho topil v bazéně. Musel jsem mu chvíli držet hlavu pod vodou, až jsem se bál, že ho nechtěně usmrtím," přiznal Gerard Butler.

"To víte, ve svém věku se snadno rozlomím," usmívá se Morgan Freeman skromně, ale jeho výkon svědčí o opaku.

Čím se udržuje v kondici? Všechno je prý o disciplíně. "Cvičení, strava... Snažím se nepřejídat," svěřil se Freeman listu Business Insider. "V minulosti jsem si uvědomil, že jíme ze zvyku, nikoli z nutné potřeby. Když se pokusíme omezit jídlo na porce, které opravdu potřebujeme, je to pro nás mnohem lepší," vysvětlil herec. 

Zdroj článku:
  • Autorský text