Soudce (2014): Robert Downey Jr. v roli právníka, který se vrací do svého rodiště

Soudce (2014): Robert Downey Jr. v roli právníka, který se vrací do svého rodiště
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Drama z prostředí amerických měst se odehraje v rodině právníka, který odjíždí do svého rodného maloměsta. Budete v něm obdivovat především geniálně herecky ztvárněný komplikovaný vztah otce a syna v podobě Roberta Downey Jr. a Roberta Duvalla.

Co najde právník na maloměstě?

Příběh filmu vás přenese do života Hanka Palmera, kterého si zahrál Robert Downey Jr. Ten se z velkého města vrací do svého rodiště, aby zde potkal svého otce. S tím se před lety odcizil. Jeho otec, soudce na malém městě, je nyní podezřelý ze spáchání vraždy. Hank Palmer se rozhodne, že zjistí, kde je pravda. Během pátrání však opět dochází k obnovení spojení se svou rodinou, od které se před lety odstěhoval. Co nakonec na maloměstě najde?

Drahý telefon

Během natáčení byly použity některé hodně luxusní rekvizity. Například telefon, který Hank Palmer používá, je Blackberry Porsche Design, P9981. Tento kousek si můžete koupit za cenu okolo 45 tisíc korun. Další roli hraje ve filmu Hankův výstavní moderní dům. Ten má být podle filmu v Chicagu, ve skutečnosti se však nachází v Bostonu a navrhl jej architekt Charles Rose.

Film, který se natáčel převážně v amerických státech Indiana a Massachusetts, můžete vidět dnes večer, a to od 20:00 na Nova Cinema.