Bezva ženská na krku (2016): Kdo koho při natáčení bil? A kdo se za svůj výkon před kamerou styděl?

Bezva ženská na krku (2016): Kdo koho při natáčení bil? A kdo se za svůj výkon před kamerou styděl?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oddechová romantická komedie Tomáše Hoffmana přinesla spoustu chvilek, které si herci i filmový štáb budou ještě dlouho pamatovat. Jaké perličky z natáčení jsme se dozvěděli?

Hrobník nekope, tak kdo to udělá?

Ondřej Vetchý si zahrál roli zprvu nerudného hrobaře Božíčka. S rolí hrobaře má přitom i dřívější zkušenosti, hrál jej i ve filmu Kolja. Ve filmu se však hrobník Vetchý zraní, a když se u hrobu sejdou pozůstalí a dohadují se, kdo hrob vykope, jedním z nich je i scénárista a známý český režisér a producent Jiří Vejdělek.

Ten svůj výkon ohodnotil slovy: „Ondra Vetchý, Miroslav Táborský, Martin Pechlát, Eva Leinweberová a mezi nimi trdlo, které by svou výslovností zničilo i partu otrlých logopedů. Když jsem svůj výkon viděl ve střižně, snažil jsem se Tomáše „ukecat“ a pak i uplatit, aby to vystřihl, ale byl neoblomný,“ uvedl Vejdělek.

Dostal nakládačku!

Úvod filmu není zrovna plný romantiky. Petra Hřebíčková se mstí svému nevěrnému manželovi, kterého si zahrál Jiří Langmajer. Sama o natáčení pak řekla: „Při první scéně musel ode mě snést (Jiří Langmajer) nemálo bolavých úderů a sám mě ještě podporoval, ať se jich nebojím, ať jdu naplno, aby to působilo skutečně, že to nebolí. Bolelo to určitě strašně,“ uvedla herečka.

Film byl velmi kladně přijat diváky a již během prvního víkendu od uvedení jej vidělo na 84 tisíc lidí.