Moje šťastná hvězda

Drží ho nad vodou kolegyně?

Neměl žádné zkušenosti, ale i tak po nabídce ihned skočil. Dnes je moderátor a  sportovec ROMAN ŠEBRLE (45) na  obrazovkách k vidění téměř denně, ale jeho přednes se příliš nezlepšil.

Když se sportovec Roman Šebrle (45) dostal na televizní obrazovky a začal fungovat jako moderátor, byla nadšená především ženská část publika. Není se čemu divit, na Romana je skutečně hezký pohled, ale jeho moderovací schopnosti jsou dodnes velice kritizovány.

Na začátku se dalo pochopit, že dělá Šebrle chyby v projevu, artikulaci a mnohém dalším. Přece jen k moderování přišel jako slepý k houslím. Ale od té doby se toho příliš nezměnilo.

Vypadalo to na vyhazov

Když televize Prima vytvořila novou stanici CNN Prima News, mnoho moderátorů přišlo o práci. Mezi nimi měl být údajně i Roman, který si ale nakonec zřejmě práci vyprosil.

Vedení se asi shodlo na tom, že Šebrle bude zárukou sledovanosti, a to především kvůli svému vzhledu. Teď se to ale zdá být spíš na škodu, protože chybuje stále častěji.

A to bohužel nezachrání ani jeho atraktivní vzhled. I on sám přiznal, že trpí artikulační leností, a proto občas mluví trochu nesrozumitelně, což se vedení ani divákům nelíbí.

Tento problém dokonce řeší s odborníky, ale asi to nikdy nebude úplně dokonalé. A tak se opět bojí, že brzy dostane padáka. Nicméně jeho největší oporou jsou jeho kolegyně, které za něj orodují, kde se dá.

Patří mezi ně například Eva Perkausová (26) nebo Laďka Něrgešová (44). Nejednou ho měly dámy zachránit před pořádným průšvihem.

Nechtějí o něj přijít?

Roman s Evou tvořili moderátorskou dvojici pro Hlavní Zprávy a není divu, že je pojí tak hluboké přátelství. Podle Perkausové je Roman nejen pohledný, ale i galantní a vtipný a jeho moderování je podle ní naprosto v pořádku.

Stejný názor má na Šebrleho i Něrgešová, která se na svalnatého krasavce nemůže vynadívat. Působí to, jako kdyby do něj byly obě zamilované a nechtěly o něj přijít, a proto dělají všechno proto, aby se mu problémy vyhýbaly obloukem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden