V Lovosicích u základní školy uctili památku obětí komunistického režimu
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Pietní akt proběhl v Lovosicích dne 25.6.2020 v 8.30 hodin u pamětní desky na ZŠ Všehrdova, z důvodu vysvědčení a ukončení školního roku, dva dny před oficiálním Dnem památky obětí komunistického režimu, který připadá na 27.6.2020.

U Základní školy Všehrdova proběhl pietní akt na uctění památky doktorky Milady Horákové, Jana Buchala, Oldřicha Pecla a Záviše Kalandra, kteří byli oběťmi komunistického režimu. Oběti byly uctěny minutou ticha a k pamětní desce žáci spolu s panem místostarostou položili květiny a věnec.

Na místě se sešli žáci z okolních základních škol (Všehrdova, Sady Pionýrů, Antonína Baráka), zástupci lovosických skautů a pan místostarosta Vladimír Šuma. Poté paní ředitelka Mgr. Monika Zemanová krátkým proslovem všem přítomným připomněla, proč jsme se sešli a proč se naší škole říká soud.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru