Lidl přichází s novou kolekcí brandového oblečení. Co na ni říkáte?

Publikace: 26.06.2020

Lidl se rozhodl následovat nejnovější módní trendy a nyní přichází s limitovanou kolekcí svého vlastního brandového oblečení. Jak tento nápad vznikl a co všechno si můžete zakoupit?

Jak tento nápad vznikl?

Lidl v nedávné době na svoji facebookovou stránku umístil příspěvek. V něm zmiňuje, že jej v minulosti kontaktoval fanoušek Kuba s dotazem, zda jsou pantofle a ponožky s logem Lidlu v prodeji, a že by rád po ulicích šířil slávu jeho oblíbeného obchodu.

Lidl na to reagoval tím, že nic takového nemá. Pokud by se však cokoliv změnilo, dá mu údajně vědět. A nyní přichází ta chvíle - Lidl představuje novou kolekci brandového oblečení a obuvi. Ve svém příspěvku přitom zmiňuje, že je určena nejen pro Kubu.

Lidl kolekce

Co všechno v kolekci najdete?

Kolekce se skládá jen z několika základních kousků. Tvoří ji dámské a pánské tričko v bílé barvě, přičemž na jeho přední straně se nachází výrazné logo Lidlu. Dalším kouskem jsou dámské a pánské sportovní tenisky v typických barvách tohoto potravinového řetězce - tedy modré, bílé, červené a bílé.

Zajímavým kouskem jsou dále dámské a pánské pantofle, které svým designem připomínají pantofle mnohem dražších a luxusnějších značek (vzdáleně se podobají například pantoflím Calvin Klein). Celý outfit poté můžete doplnit vysokými sportovními ponožkami s plyšovou spodní stranou. 

Lidl kolekce

Lidl zaznamenal obrovský zájem

Jen pár hodin od okamžiku, kdy kolekce spatřila světlo světa, byly některé kousky v určitých velikostech vyprodány. Mnoho osob si tuto kolekcí zakoupila z recese, případně se jí chystá obdarovat své nejbližší. S ohlasem se rovněž setkává na sociálních sítích a velkou předností je jejich nízká cena

Vzhledem k designu je zřejmé, že se Lidl snaží cílit na mladé a být jim touto kolekcí trochu blíž. Jak se jednotlivé kousky líbí vám? 

Autor článku