Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Módní policie premiéry 3Bobule: Langmajer a Hádek si spletli akci, Josefíková pohořela, Ramba zazářila

Módní policie premiéry 3Bobule: Langmajer a Hádek si spletli akci, Josefíková pohořela, Ramba zazářila
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 23 fotografií
modni policie
Tento týden se v botanické zahradě hlavního města Prahy konal slavnostní křest vín s filmem 3Bobule, na kterou zavítali herci z této oblíbené filmové série. Premiéru si nechala ujít půvabná herečka Tereza Ramba (30), na které není vůbec poznat, že by rodila. Dorazili i herci Miroslav Táborský (60), Lukáš Langmajer (39) nebo Kryštof Hádek (38). Stylista českých a slovenských celebrit Sam Dolce si posvítil na známé osobnosti a jejich výběr outfitu.

1. Kryštof Hádek a Lukáš Langmajer

Outfity herců Lukáše Langmajera a Kryštofa Hádka vypadají na společné fotce, jako by každý z nich byl na zcela jiné akci. Vzhledem k tomu , že se jedná o premiéru filmu, tak si myslím, že je Lukáš Langmajer se svým smokingovým oblekem dost over dress code.

Jeho celkový outfit s lakovanými botami a motýlkem by se hodil více na vrchol plesové sezony. Jeho kolega Kryštof Hádek se svou lněnou košilí byl co se outfitu týče také dost mimo, jelikož jeho denní outfit by se do slunečných dnů na procházku hodil daleko více než na premiéru filmu.

2. Eva Josefíková

Talentovaná herečka Eva Josefíková postrádá talent pro vhodné doladění doplňků a celkově je patrné, že neví, co je trendy a co ne. Modravé saténové šaty s dlouhým rukávem jsou osvěžující a správná volba na společenskou událost, kde může a nemusí vhodně upoutat v záplavě černých outfitů.

Nicméně od pásku, který je úplně mimo, stejně jako lakované tělové střevíce s kulatou špičkou, která je absolutně nevhodná na jakoukoliv akci. "Cross body" kabela, která evidentně byla navržena k nošení na pláž u moře.

Takže Evo, na večerní společenské akce už jedině s vhodnou večerní kabelkou. Krásnému make-upu a vlasovému stylingu nemohu nic vytknout, tleskám vizážistce.

3. Tereza Ramba

Zdánlivě k sobě se prvoplánově nehodící dva výrazné prvky, plátěné šaty s venkovským printem navozující atmosféru filmu Bobule a dominantní kožená trendy obuv na mě působí poměrně cool.

Herečka Tereza Ramba (30) má navíc jako vždy jemný a perfektní make-up. Celkový dojem z modelu nemám úplně, že bych si řekl wow, ale působí na mě příjemným a nevtíravým dojmem.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy