Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Tancovačky na Moraváku, Kaménka Open, Ghettofest nebo charitativní bazar

První letní víkend je před námi a Brno rozhodně nebude sedět v koutě. Čekají nás hudební i gastronomické festivaly, koncerty, pikniky a dokonce i charitativní bazárek pro opuštěná zvířata.

I v pátek se dočkáme hudebního veselí. Fléda společně se samotným městem Brnem srdečně zve na Moravské náměstí, kde proběhne první letní festival ACH ANO open air. Na stagi postupně vystoupí například Mani-Ak-47 show, Koukr & Black Sheep Cartel a dj sets od Diskoteka a Krl One.

Na Moraváku to bude žít i druhý den. Sobotní večer se před Moravskou galerií rozprostře na pódiu hudební zábava. EXIT CLUB rozpálí léto tanečními tóny a prostoru k pohybu bude skutečně hodně. 

Pokud hudbu vyloženě žerete, vydejte se 26. června do Lužánek, kde na vás bude čekat Piknik v parku Rádia R. čeká vás skvělý lineup s kapelami a DJji jako Jack the Hipper, Laokoon, Skákající králíčci, Whithe, Abu, GlitchGoose a dalších. Nejen chlebem živ je člověk. 

Hudba nás bude provázet celý víkend. Již každoroční malý festival Kaménka open se nakonec uskuteční i tento rok. Těšit se můžete na známé i méně známé kapely, stánky s výborným jídlem i pitím, divadlo, umělecké performance a další. 

Jedinečný festilav romské kultury GHETTOFEST můžete navštívit už ode dneška. Ghettofest je pouliční festival odehrávající se v Brně, ve vyloučené lokalitě přezdívané „Brněnský Bronx“. Jde o unikátní sociálně-kulturní koncept vytvořený přímo pro toto místo. Dva dny plné hudby, tance a přednášek odstartuje dnes v šest hodin a skončí zítra v deset večer.

V neděli můžete udělat dobrý skutek a zahřát si tak srdíčko. Bistro Soul se rozhodlo, že přispěje zvířátkům v nouzi a uspořádá Charitativní bazar. A že nebude jen tak ledajaký. Soul vybral hned několik útulků okolo Brna, kam vybrané prostředky poputují a v nabídce je samé luxusní zboží. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Brno, kultura, kamenka, Ghettofest, bazar, exit, moravák, festival, koncert, Fléda, Moravské náměstí, Místodržitelský palác, Láokoón, Lužánky, Soul

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Tancovačky na Moraváku, Kaménka Open, Ghettofest nebo charitativní bazar  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.