Smutná zpráva o smrti dvouletého chlapečka, kterého utýral nevlastní otec, zasáhla v ten den snad každého, kdo se díval na televizní zpravodajství. A není nejspíš divu, že se hluboce dotkla i moderátorky Renáty Czadernové. Ona sama se na obrazovky vrátila po mateřské dovolené a doma na ni v tu chvíli čekaly její dvě dcerky, Adéla (3) a Karolína (1). „Jako matku mě to velmi dojalo,“ obhajovala své chování, které by se mohlo zdát někomu jako neprofesionální.

Jenže nezdálo. Většina lidí však emoce Czadernové plně chápala a nenašel se snad nikdo, kdo by ji za ně pranýřoval. Na sociální síti TV Nova se objevila celá řada komentářů od diváků, kteří přiznávali, že i oni drastický příběh malého kloučka oplakali, a obdivovali Czadernovou, že vůbec dokázala uvést následující reportáž týkající se slovenské prezidentky Zuzany Čaputové (47) – byť s chvějícím se hlasem a pokradmu otíranými slzičkami.

VIDEO: LESK! Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání.

Video
Video se připravuje ...

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání. Bára Horáková, Lukáš Červený

Tyto reakce Czadernovou upřímně překvapily, a tak natočila krátké video, v němž na stránkách Novy děkuje všem, co s ní soucítili a vyjádřili jí své sympatie. „Chtěla bych vám aspoň touto cestou strašně moc poděkovat za vaši podporu. Já jsem si na facebooku TN.cz pročítala všechny vaše komentáře a nesmírně mě potěšily. Jsem moc ráda, že je nás tolik, kterým není jedno, co se Marečkovi stalo. Děkuju,“ nechala se slyšet pohledná moderátorka, která se v roce 2010 probojovala do semifinále Miss ČR.

VIDEO: Nebyly to její první slzičky v přímém přenosu: Takhle oplakala odchod na mateřskou dovolenou.

Video
Video se připravuje ...

Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu! 

Fotogalerie
45 fotografií