Renata Czadernová se rozplakala! Reakci diváků nenechala bez odezvy!

Renáta Czadernová podruhé porodila 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 10:20

Renata Czadernová se při moderování zpráv neudržela, když při jednom ze vstupů neudržela slzy. Není divu, že brzy přišla reakce televizních diváků. Moderátorka ji nemohla nechat bez odezvy.

Renata Czadernová v tomto týdnu neudržela slzy při vysílání Poledních Televizních novin. Velice ji totiž zasáhla zpráva o soud s mužem, který usmrtil dvouletého chlapce. Emotivní reakce moderátorky si všimli i v zahraničí.

Neunikla pochopitelně ani televizním divákům. Kdo by čekal drsnou kritiku, ten je na omylu. Lidé naopak projevili soucit a také obdiv za to, že i přes všechny komplikace svůj vstup zvládla.

„Chtěla bych vám aspoň touto cestou strašně moc poděkovat za vaši podporu. Já jsem si na Facebooku TN.cz pročítala všechny vaše komentáře a nesmírně mě potěšily. Jsem moc ráda, že je nás tolik, kterým není jedno, co se Marečkovi stalo. Děkuju,“ uvedla Czadernová dle webu tn.cz.

Dvojnásobná maminka už dříve vysvětlila, co se vlastně stalo. „Těsně před vstupem jsem četla zprávu o utýraném dvouletém chlapci. Jako matku mě to velmi dojalo,“ vysvětlila moderátorka.

Témata: Renáta Czadernová TV Nova