Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Hokejisté si před odletem zahráli tenis, ale netuší, co je za mořem čeká

Také hokejová NHL se přiblížila ke svému restartu. Už desátého července mají být zahájeny společné tréninkové kempy týmů, které čeká pozměněné play-off. Návrat do zámoří intenzivně řeší i čeští hokejisté.

Radko Gudas
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Obránce Washingtonu Radko Gudas či útočník Caroliny Martin Nečas si v sobotu zahráli tenis v rámci desátého ročníku Hokejka Cupu v Berouně – oba už ale vyhlížejí návrat do zámoří, kde se zapojí do přípravy na finální fázi přerušené sezony NHL. Ta by měla vyvrcholit ve dvou městech, která teprve budou určena.

"Zatím to vypadá, že poletím šestého července s klukama, tam bude nějakej kemp, ale ještě nic není oficiální. Uvidíme, jak to pokročilo," řekl Martin Nečas z Caroliny.

Obránce Washingtonu Radko Gudas také nemá o moc víc informací. "Zatím stále vyhodnocují místa, kde by se to mohlo konat. Zatím ale nevím víc než vy. Letím začátkem příštího týdne, budu muset podstoupit karanténu a uvidí se, co bude dál. Bude se rozhodovat, jestli budu hrát, nebo ne."

Je nám líto, video expirovalo.
Gudas s Nečasem vyhlížejí restart NHL, formu ladili na kurtu

Situaci v NHL sleduje i bývalý útočník Montrealu a Toronta Tomáš Plekanec. "Je to složitá situace, kluci nevědí na čem jsou. Svým způsobem je mi jich docela líto, ale na druhou stranu play-off NHL je je skvělá věc a hrát play-off i za této situace je určitě skvělé."

Hlavní zprávy

Nejčtenější články