Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) se raduje, že už se konečně vrací k hraní. Na letní divadelní scéně pod žižkovskou věží ji čeká přes prázdniny hned několik představení. Povídali jsme si hlavně o premiéře komedie Tik Tik z prostředí čekárny u psychiatra, kde si zahraje ženu s obsedantně kompulzivní poruchou.

"Myslím, že je to něco, co v dnešní době provází leckoho, i když v menším měřítku, než to ta hra v zábavné formě ukazuje. Já tedy nic takového nemám, ale hraju nozofobičku, která je posedlá hygienou a mytím rukou, což se vlastně v době karantény i muselo začít dělat. Načerpala jsem i novou inspiraci. Myslím, že se mnoha lidem i mohlo stát, že se ze zvýšeného strachu mohly ty poruchy rozvinout," mínila Tereza.

Že během karantény nepřibrala a vypadá snad ještě lépe než dřív, už nám Tereza prozradila, když jsme se setkali koncem nouzového stavu. Nicméně na představení programu letní scény jí to slušelo ještě víc i díky tomu, že už si můžeme konečně sundat roušky a v teplém počasí se oblékla do šortek do půlky stehen a těsného tílka. Sekne jí i krátké mikádo, o které několik měsíců nemohla pečovat. "Trošku to odrostlo a tuhle délku mám kvůli seriálu," vysvětlila Tereza, která si na Primě v novém projektu zahraje zvěrolékařku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám