Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kaira Hrachovcová (49) patří k ženám, které si módu užívají, a když má čas, nevynechává žádnou přehlídku, na společenské akce vyráží v atraktivních outfitech a nebrání se ani fashion focení s modely různých návrhářek. Vzhledem k její štíhlounké postavě jí sluší skoro všechno.

"To mi lichotíte. Když je nějaké focení nebo natáčení, tak se ráda s někým poradím a nechám se obléknout, ale co se týká civilu, tak to řeším sama. Musím se cítit dobře a nevyšla bych, aby mi něco nesedělo," míní. S nakupováním už to moc nepřehání. "Řekla bych, že věci, co se mi kdy líbily, už mám. Jde jen o to, jak si je zkombinuju. Líbí se mi nemít toho moc a nad tím, co si vezmu na sebe, nepřemýšlet," vysvětlila na reopeningu butiku návrhářky Taťány Kovaříkové.

"Její módu a styl znám, přesto jsem neměla moc příležitostí mít na sobě její oblečení, ale všechno, co jsem tady vyzkoušela, mi sedlo a cítím se v tom velmi příjemně," řekla nám Kaira, která si u Kovaříkové vybrala černé šaty v horní části na knoflíčky, z nichž nechala valnou část rozepnutou, takže v dekoltu ukázala několik vkusných šperků ladících s jejím tetováním i to, že podprsenku nechala doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám