Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

14 hvězd v plavkách: Schneiderová ukázala luxusní pozadí, Verešová ploché bříško

14 hvězd v plavkách: Schneiderová ukázala luxusní pozadí, Verešová ploché bříško
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Dalších 10 fotografií
galerie
Přichází léto a s ním začíná plavková sezóna. Ženy ukazují kůži v titěrných bikinách nebo skvěle střižených jednodílných plavkách a je rozhodně na co se dívat. I české celebrity se vystavily na obdiv v plavkách různých barev a střihů, například Andrea Verešová (39) ukázala skvostné tělo ve filtrované žluté a naopak Agáta Prachařová (35) vsadila na smyslnou černou.

Hurá do bazénu, na koupaliště nebo jen tak k řece! Už přišly tropické teploty a chce to se zchladit. A nejlépe s osvěžujícím drinkem poblíž ručníku. České modelky, zpěvačky i herečky vytáhly na dovolenou, k domácímu bazénu nebo jen tak do zeleně a předvedly různě barevné a střižené plavky. Zatímco Agáta Prachařová zvolila černou, hvězda filmů pro dospělé Daisy Lee je ve svých plavečkách naprostá šelma.

Jednoduché, atypické, módní

Nutně není vždy potřeba nosit šíleně barevné nebo vzorované kousky, například modelka a Česká Miss roku 2015 Nikol Švantnerová zvolila roztomilé modré bikiny s bílými puntíky. A ukázala v nich vypracované nohy i bříško. Totéž ukázala i modelka a Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová (39). Připravili jsme pro vás výběr několika českých hvězd a můžete sami posoudit, které z nich to sluší nejvíc.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy