Prachař už není s topmodelkou Dvořákovou: Návrat k Agátě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachař už není s topmodelkou Dvořákovou: Návrat k Agátě?!

Prachař a Prachařová se k sobě hodili.
Prachař a Prachařová se k sobě hodili. (Foto: Archiv Blesku, Jan Tůma)

Jakub Prachař (36) je opravdu nestálý. Krachl mu totiž další vztah, tentokrát s topmodelkou Denisou Dvořákovou (28), která nahradila jeho manželku Agátu Prachařovou (35). Ani Agátě nové vztahy nevyšly a vypadá to, že se životem teď tak trochu plácá. Nyní se nabízí otázka, zda to spolu zase nezkusí, když jim to s jinými tak markantně neklape.

„Kuba se odstěhoval k mamince, bydlí teď u ní,“ řekl zdroj extra.cz. Zmíněná redakce přišla právě s tím, že je Jakub zase sám a Denisa Dvořáková mu už nedělá společnost. „Já teď uklízet nemusím, já totiž bydlím u maminky,“ pověděl Prachař v show TV Prima.

Video s Agátou najdete zde:

Video se připravuje ...

Návrat k Agátě a dětem?

Prachařovi nevycházejí vztahy celý život. Podle informací si za to může často sám, nevěra mu totiž nebyla cizí. Ani Agátě Prachařové nevyšly nové vztahy, které navázala po odchodu Jakuba a sama není žádný andílek. Podle mnohých by si měli oba uvědomit, že k sobě perfektně pasují a měli by se opět dát dohromady a tolerovat se.

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.