Webové stránky zvládnete i svépomocí

Zrovna teď o sobě potřebujete dát více vědět, ale jak jinak – právě dnes nemáte na drahé webové stránky? Udělejte si je svépomocí na systému Saywebpage.

Firma či živnostník – kdo dnes nemá webové stránky, jako by nebyl

Je to stejné, jako když jste před léty chyběli ve Zlatých stránkách. Problémem je, že zadat si vyrobit webové stránky obvykle končí šokem z ceny, kterou po nás dodavatelé chtějí. Jiní zas „sekají“ jeden web za druhým, všechny jsou však stejné, bez nápadu, i vy sami si ten svůj spletete s cizím.

Mnozí dokonce stránky máme. Zastarali však, nemáme možnost je editovat a ceny za úpravy pár maličkostí na stránce jsou nesmyslně vysoké. Pokud vás tohle vše, o čem mluvím, již přestalo bavit, zkuste to jinak. Udělejte si webové stránky svépomocí na systému Saywebpage, který s oblibou využívají soukromé osoby, řemeslníci a další živnostníci, firmy i freelanceři. I bez znalostí programování a dalších IT náležitostí zvládnete vše i bez specialistů.

Jak to, že to jde se Saywebpage tak snadno?

Přesně pro tyto účely byl systém Saywebpage vyvinutý. Má umožnit bez zbytečných nákladů navrhnout, vytvořit, provozovat i updatovat webové stránky každému, kdo potřebuje ušetřit, nebo se rád spoléhá sám na sebe. Rada, že nemáme vše dělat sami, ale odborné věci svěřit specialistům a specializovaným firmám, je sice skvělá, ale když na tyto služby nemáme dost prostředků, hodí se přesně takový systém, jakým je Saywebpage.

Co vše Saywebpage umí?

Saywebpage je velice intuitivní systém pro sestavení webových stránek, které mají vše, co moderní a funkční web potřebuje. Mohou samozřejmě běžet na vaší vlastní doméně.Záleží jen na vás, jak chytře si je otextujete, aby se vám dobře zaindexovaly ve vyhledávačích – především v Googlu a na Seznamu.

Tip na příspěvek:  Písma ke stažení zdarma na FontPro!

Systém obsahuje hezké webové šablonykteré jsou hodně univerzální a předpřipraveny tak, že s dobrou fotografií, kterou použijete do grafiky, bude web vypadat profesionálně a samozřejmě jinak než ten konkurenční, i kdyby byl vytvořen rovněž systémem Saywebpage. Pokud proniknete do tajů možností Saywebpage hlouběji, poskytne vám ohromný tvůrčí prostor pro vaši kreativitu a nápady.

Web, který si založíte, může být členěn do více sekcí. Informace rozčleníte, jsou přehledně uspořádány a sekce lze snadno přidávat i odstraňovat.

Už nikdy se nebudete muset nikoho doprošovat, aby vám na webu upravil cenu v ceníku služby, nebo přidal nový kontakt. Editace obsahu – textového i grafického, je okamžitě výhradně ve vašich rukou.

Saywebpage 2.0

Saywebpage, to je i tvorba webových stránek pro pokročilé. Abyste mohli využívat existující možnosti a funkce Saywebpage skutečně naplno, máte příležitost absolvovat Akademii, kde se dozvíte zajímavosti, jak docílit ještě hezčí a též funkčnější webové stránky. Pořád samozřejmě za pomocí systému Saywebpage.

 

Sdílejte článek přátelům:
, , , , ,
Show Buttons
Hide Buttons