Slunečná řešila palčivý problém! Byl prý hodně velký, ale…

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2020 15:00

Slunečná sice zmizela z televizních obrazovek kvůli letní pauze, přesto je kolem ní rušno. Výroba nových epizod totiž pokračuje, i když ji doprovázejí nečekané problémy. Podařilo se je vyřešit?

Televize Prima nedávno slíbila fanouškům, že navzdory letní pauze jim během prázdnin nabídne na internetu v předpremiéře nové díly oblíbeného seriálu Slunečná. To ale ještě nikdo nevěděl, co se v tomto týdnu stane.

Uprostřed natáčení totiž došlo k incidentu, který do pracovního procesu výrazně zasáhl. V centru Prahy byl napaden Vladimír Polívka, v týdnu se proto nemohl dostavit na plac ve smluveném termínu.

Podle dostupných informací zavládla v televizi nejistota. „Byl tu s tím hodně velký problém. Produkce televizního natáčení je složité soukolí, a když vypadne jedno kolečko, může se zadrhnout celý stroj,“ prozradil zdroj webu extra.cz s tím, že se všechno vyřešilo.

„Vypsali mu z natáčecího plánu jenom ten jediný den. Další už slíbil, že bude na place. Tuším, že to má být hned zkraje příštího týdne,“ dodal.

Témata: seriál Slunečná