InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Závěrečný koncert žáků ZUŠ

    pondělí 27.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Vejšlap (Divadlo Ungelt)

    pondělí 27.5 19:00 - Sál Záložna, Žižkovo náměstí Mladá Vožice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mezinárodní mistrovství republiky Supermoto odstartovalo šampionát na Hradišti

PÍSEK/HRADIŠTĚ - Seriál mezinárodního mistrovství České republiky Supermoto měl mít za sebou už dva závody. V Chebu a v Sosnové byly však kvůli koronaviru zrušeny, takže první díl seriálu přivítal v neděli 28. června písecký motodrom Hradiště. Závodilo se v šesti třídách - S1, S2, S3 MX Cup, S3 Veteran Cup 40+, S3 Veteran Cup 50+, S6 Elév. Celkem se představilo šestačtyřicet jezdců včetně několika dívek a cizinců, a to bylo pro pořadatele zklamání. Přeci jenom se po koronavirové pauze očekávala do závodění daleko větší chuť, ale ekonomická krize zřejmě zasáhla některé týmy víc, než se předpokládalo. Přesto však ti, kteří do Písku dorazili, přítomným divákům předvedli velmi zajímavou podívanou s několika dramatickými okamžiky a sanitkou a lékaři přímo na závodní dráze. V nejsledovanější a nejrychlejší třídě S1 se prali o vítězství Petr Vorlíček, který vyhrál první bodovanou jízdu, s Milanem Sitnianským, ten mu ve druhé jízdě prohru vrátil. A protože Vorlíček dojel ve druhé jízdě až třetí, z celkového vítězství se radoval Sitnianský.

Ostatní výsledky najdete ve středečních papírových novinách. 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Václave dík, byl jsi všude /Milan

    Vloženo 29.6.2020 07:40:52

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace