Milovníky megakozi a megazadnic jistě potěší tato ruská Kardashianka

Na začátek upozorňujeme, že tu trapnou přezdívku jsme jí nedali my!

Už několikrát jsme vám řekli, že na Instagramu narazíme fakt na leccos. Před časem jsme se zadívali na holku s obrovskýma kozima a snad ještě větší zadnicí, která má ale tvář jako panenka.

Anastasia Kvitko

Nevěděli jsme, jestli se nám při pohledu na ní staví náš pověstný stan, nebo máme chuť začít běhat, ale usoudili jsme, že vám o téhle holce řekneme něco víc. 

Napadlo nás totiž, že by naše články mohl alespoň jedním okem číst MMA zápasník Karlos Vémola, který má podobné „kočky“ v oblibě.

Tak Kájo, tahle je pro tebe! Snad tě ten článek neuspí...

via GIPHY

Jmenuje se Anastasia Kvitko, narodila se v Rusku, konkrétně v Kaliningradu. Jako náctiletá se ale přestěhovala do Miami a začala s modelingem.

Anastasia Kvitko

Z fotek jistě poznáte, že se nejedná o klasickou vychrtlou modelínu, která má prsa menší než vy, ale tohle je celkem macanda.

Anastasia Kvitko

Brzy začala být Anastasia hodně populární na sociálních sítích. Na Instagramu její kozi a zadnici sleduje přes 11 milionů lidí. Pravědpodobně jde převážně o takzvané honibrky, ale to je jen náš odhad.

Anastasia Kvitko

Říká se o ní, že se snaží napodobovat další majitelku gigantické zadnice Kim Kardashian. To ale Anastasia zásadní popírá!

„Mám ráda Kim Kardashian, ale nechci s ní být srovnávána. Ona je daleko za mnou,“ vzkázala mladá Ruska.

Anastasia Kvitko

No, sebevědomí jí nechybí. Když ten nahoře ale rozdával soudnost a intelekt, tak ona zrovna čekala počtvrté ve frontě u zatáček (haha, vtip).

To nám ale vlastně vůbec neva.

Anastasia Kvitko

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
20656
9741