Pašovala mu do vězení mobil a asi tušíme v čem. Kdo je Káčkova playmate Marissa?

V první řadě je to MILF s pořádnýma kozi.

Dva roky nebo přes sto tisíc korun, tak zní trest pro někdejší jihoafrickou playmate Marissu Christopherovou. Vyfasovala ho za to, že se v roce 2014 českému byznysmenovi Radovanu Krejčířovi pokusila do vězení propašovat mobilní telefony a ještě také zkoušela uplatit několik bachařů.

Asi tušíme, kde mobily pašovala a čím se pokusila bachaře uplatit. Absolutně ovšem netušíme, jak mohl někdo mobily najít a jaký bachař je tak homo, že dokázal říct ne.

Marissa v Playboyi

Kriminál riskovala proto, že svému milému chtěla pomoct v útěku na svobodu. Jo, Radovan Krejčíř kromě své MILF manželky Kateřiny na tajňačku brousil ještě i topmodelku z Playboye. 

I když tedy na tajňačku... Tak nějak se obecně vědělo, že Káčko Marisse pořídil luxusní vilu za 28 milionů korun a také i pár aut. Věděla to i paní Kateřina, která se kvůli tomu na čas dokonce odstěhovala z města.

Kateřina Krejčířová

Krejčíř i Marissa svůj vztah dlouho popírali, než na veřejnost začaly prosakovat informace o tom, že do ní Radovan vystřílel zásobník a ona mu v roce 2014 porodila syna. Že do ní plod lásky zasadil právě český gangster, později sama Marissa potvrdila u soudu.

Marissa Christopherová

Káčka si měla majitelka luxusních kozi hýčkat. Podle jeho někdejšího spolupracovníka z JAR, který později utekl zpět do Česka, měla být dokonce příčinou jeho pětibradí.

„Hrozně tloustne, protože má dvě večeře. U milenky a u manželky,“ prohlásil muž jménem Vítek v pořadu Očima Josefa Klímy.

Radovan Krejčíř u soudu

Marissa měla být s Radovanem dokonce i ve chvíli, kdy ho jihoafrická policie zatkla. A pak ho dlouhodobě navštěvovala ve vězení, dokud jí nezabásli za již zmíněný incident.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
13764
20130