To měl démony ještě pod kontrolou: Takhle vypadal Vítek Starý z Mandrage, než začalo jeho těžké období

Vítek Starý v době, kdy měl své démony pod kontrolou.
Vítek Starý v době, kdy měl své démony pod kontrolou.
Foto: Archiv Vítka Starýho
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 23. 8. 2020

Po Vítovi Starém (31) se slehla zem od doby, kdy veřejnost zjistila, že prochází problematickým obdobím. Poté, co opustil kapelu Mandrage, o sobě nedal vůbec vědět. Málokdo tuší, kde nadaný hudebník je. Všichni doufají, že nastoupil léčbu, jelikož svoje problémy s drogami sám neustojí.

Kapela Mandrage se rozpadla začátkem roku. Příčinou byla láska k vlastním démonům frontmana Víta Starého, než touha tvořit hudbu pro fanoušky. Bývalí členové kapely jsou mu však kdykoli připraveni pomoct a veřejně mu sem tam vyjadřují podporu.

Poslední koncert kapely se začátkem roku odehrál ve Foru Karlín, kde se na pódiu společně se členy Mandrage objevily i ty největší hvězdy české a slovenské scény. 

Vítek měl našlápnuto hodně vysoko. Se stejnou mírou, jakou mu lidé věštili skvělou budoucnost, sám více prohrával boj se svými démony. Přitom ještě před lety by jen málokdo řekl, že mu vlastní problémy pokazí skvělý hudební život.

V dobách, ve kterých vznikly unikátní, nikdo netušil, že nadaný hudebník ukončí kariéru způsobem jako v minulosti hudebníci Martin Kocián či Michal Penk.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.