29. června 2020 • 15:12

Kouč Newcastlu bavil: De Bruyne zůstává u nás! Mluvil o převzetí klubu

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohra 0:2 s Manchesterem City sice znamenala vypadnutí Newcastlu ve čtvrtfinále FA Cupu, trenér Steve Bruce byl ale v dobrém rozmaru. "Kevin zůstává u nás," bavil před kamerami, když vpadl do rozhovoru záložníka Citizens De Bruyneho. Promluvil i o nejisté situaci ohledně změny majitelské struktury svého týmu.



Kevin de Bruyne byl opět klíčovou postavou City, proměněnou penaltou v prvním poločase nasměroval svůj tým k výhře 2:0 a postupu. Když měl před klubovými kamerami zápas zhodnotit, měl i nečekaného hosta.

Když zrovna chválil výkon svého týmu, procházel kolem kouč poražených Steve Bruce. 59letý trenér, někdejší vynikající zadák a bývalý kapitán Manchesteru United, hned šikovného Belgičana chytil a směrem ke kameře vyhlásil: „Zůstane tady! To je dnešní exkluzivní zpráva z Newcastlu. Manchesteru City už měl dost, teď bude hrát za Newcastle!“ De Bruyne se neubránil širokému úsměvu.

Bruce byl i přes prohru v dobrém rozmaru, před médii ale nehýřil jen vtípky a úsměvy. Zvážněl, když přišla řeč na plánované převzetí Newcastlu arabským korunním princem Mohamedem bin Salmanem a jeho investiční skupinou, které by vedení ligy mělo schválit v nejbližší době.

„Potřebujeme trochu objasnit situaci,“ prohlásil Bruce. „Jsem přesvědčený, že Premier League zdržuje jednání. Jestli to tak je, měli by dřív nebo později udělat nějaké rozhodnutí. Tohle není zdravé pro nikoho,“ doplnil. 

Čekání musí fanoušky, hráče, i vedení klubu náležitě znervózňovat. O tom, že Mohamed bin Salman odkoupí Newcastle od Mikea Ashleyho, se hovoří od konce dubna, minulý týden vylezly na povrch zprávy, že by vše mělo být do neděle potvrzeno. Jenže začal nový týden a „straky“ na oficiální štempl stále čekají. 

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Newcastle United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud