Moje šťastná hvězda

Návrat k otci jejího syna?

Je hvězdou veleúspěšného seriálu Slunečná, má krásného a zdravého syna, a navíc je šťastně zamilovaná. Evě Burešové (26) momentálně vůbec nic nechybí.

Jak to tak ale vypadá, klidu si zřejmě moc neužije. Do jejího pokojného života totiž opět začal zasahovat její bývalý přítel, který tak může klidně ve vteřině rozbít to, co herečka celé dva roky budovala!

Rozchod velmi špatně snášela

V červenci roku 2017 se jí a příteli, hudebníkovi Michaelu Krásnému (36), narodil syn Nathaniel (2). A Eva byla blahem bez sebe. Jejich rodinné štěstí ale
bohužel netrvalo příliš dlouho.

Když byl totiž synovi necelý rok, partner ji zničehonic opustil. Nebyl totiž ještě připravený na to, usadit se a žít rodinným životem. Jako velmi talentovaný muzikant měl před sebou celou kariéru.

Navíc se v té době rozhodoval, zda se trvale neusadí ve Spojených státech. Evu jeho rozhodnutí velice ranilo. Přišla o rodinu, kterou si tak moc přála, a najednou zůstala s malým chlapečkem úplně sama.

Pořád k sobě mají hodně blízko

Ačkoli Burešová dnes tvrdí, že to bylo to nejlepší rozhodnutí, které v té době mohli oba udělat, je jasné, že tehdy všechno brala jako jednu velkou zradu. Nicméně každá nepříjemnost jednou přebolí, a to se také mezi Michaelem a Evou stalo.

Burešová totiž nedávno přiznala, že jsou hodně dobrými kamarády. O syna se nepřetahují jako o pytel brambor, naopak si ve všem vycházejí vstříc. Teď se ale herečka trochu nečekaně přiznala, jak to mezi sebou opravdu mají.

Krásný momentálně žije střídavě v Americe, kvůli karanténě je tam ale už nějaký čas uvězněný. „Jsme ve velmi dobrém vztahu, máme se rádi, podporujeme se jako přátelé a zároveň víme, že jsme rodina, ačkoli spolu nežijeme,“ přiznala.

Dají se zase dohromady kvůli dítěti?

A jak už to tak někdy bývá, čas občas dělá divy. Nyní je Krásný o něco starší a možná mu došlo, o co všechno se svou mladickou nerozvážností připravil. A až se zase vrátí zpátky do České republiky, uvidíme, co setkání s Evou mezi nimi udělá.

Burešová je sice šťastná po boku mladičkého tanečníka Matyáše Adamce (20), který na ní může samou láskou oči nechat, dá se ale předpokládat, že kdyby se Michael vyslovil, že by se chtěl vrátit, jistě by neváhala ani vteřinu.

Bude o ni válka?

Teď je jenom otázka, co na to Adamec. Ten je totiž do Evy opravdu zblázněný, kromě toho si má také rozumět i s jejím synem. A dost možná by Krásnému nenechal jenom tak volnou cestu. Budou se o ni muset „poprat“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden