(VIDEO) Pařezová chaloupka Křemílka a Vochomůrky je v obležení milovníků pohádek

Uprostřed hlubokých lesů Vysočiny je domeček, který jako kdyby vypadl z televizních večerníčků „Pohádky z mechu a kapradí“. V televizním večerníčku bydleli v Pařezové chaloupce dva kamarádi, skřítkové Křemílek a Vochomůrka. Celkem bylo natočeno více než pět hodin osmiminutových dílů.

V hotelovém rezortu Podlesíčko u Sněžného je o bydlení v pohádkových chaloupkách obrovský zájem. Pobytové termíny jsou zamluvené na měsíce dopředu.

Vedle Pařezové chaloupky je například stylový domeček sedmi trpaslíků a jejich kamarádky Sněhurky, nedaleko si vystavěl domeček Rákosníček hned vedle domečku neposedného Budulínka.

Každý pohádkový domeček poskytuje ubytování pro čtyři až pět osob. Přes léto se v hotelovém rezortu pravidelně hrají divadla pro děti.

Pohádková vesnička Podlesíčko se nachází v samém srdci malebné krajiny Žďárských vrchů v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny jako součást ubytovacího resortu hotel Podlesí. Leží asi patnáct kilometrů severovýchodně od Žďáru nad Sázavou u silnice mezi Sněžném a Svratkou nedaleko hranic Vysočiny a Pardubického kraje.

Žádné odpovědi

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů