Zpěvačky Buštíková a Vlková snad vlastní elixír mládí: Kamélie zázračně nevadnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačky Buštíková a Vlková snad vlastní elixír mládí: Kamélie zázračně nevadnou!

2020 Kamélie aneb Hana Buštíková (vlevo) a Dana Vlková.
2020 Kamélie aneb Hana Buštíková (vlevo) a Dana Vlková. (Foto Aha! – Marek Pátek, hatefree.cz, scom, ara)

Jako by zapomněly stárnout! I když o svém věku nerady mluví, zpěvačky Hana Buštíková a Dana Vlková oslavily letos sedmdesátku. Stále ale vypadají jako před čtyřiceti lety, kdy na naší hudební scéně poprvé zazářily coby duo Kamélie.

V osmdesátých letech byly blonďaté zpěvačky sex symboly mnoha mužů u nás i v zahraničí. Nyní se po delší době objevily na veřejnosti a všem přítomným hostům nedělního charitativního koncertu v bývalém zemanském dvoře v pražských Hlubočepích spadla čelist.

Musí se starat
Jak to dělají, že vypadají pořád tak mladistvě? „Nedá se nic dělat, v tomhle věku už se o sebe člověk musí starat, čas je neúprosný,“ shodly se obě plavovlásky.

Radost omlazuje
„Jak vypadáme a jak se cítíme, je od určitého věku hodně o disciplíně,“ řekla Aha! jen o dva měsíce a šest dní starší Hanka. „Pokud je člověk zdravý a může všechno jíst, tak proč ne? Preferuji ale malé porce, denně zeleninu, ovoce, libová masa, zdravé tuky. Rozhodně doporučuji nekouřit, alkohol příležitostně, trochu pohybu... Zásadní je i psychika. Klid, pohoda, zkrátka radost ze života omlazuje, “ prozradila Buštíková svůj recept na věčné mládí.

Bez plastik
„Popravdě ráda jím, ráda spím a do hospody nechodím! Jen občas...“ přidala se Dana. Jen málokdo by věřil, že už je dokonce babičkou. „Od syna mám půvabnou tříletou holčičku. Díky ní se rozhodně nenudím,“ svěřila se Vlková s tím, že i vnučka ji udržuje stále mladou. Obě Kamélie jsou důkazem toho, že stárnout se dá i s elegancí a bez plastik.

Kuchaři vyhořel byt'
Výtěžek z koncertu byl věnován šéfkuchaři restaurace Černý Kohout Tomáši Němcovi, kterému v této době zcela vyhořel byt. Nebylo to jeho vinou, ale starými elektrickými rozvody po celé budově. Nezbylo mu vůbec nic, jen holý život. V době požáru naštěstí nebyla doma jeho čtyřletá dcera. A ve finále se podařilo zachránit život jeho pejskovi, který byl v hořícím bytě plného kouře uvězněn a už byl v bezvědomí.

Tyhle také nestárnou
Hedi: Tvářičky, nebo zadeček?

Do kategorie nestárnoucích zpěvaček patří také Heidi Janků (57). I ona zářila na svůj věk mládím. „Během karantény jsem přibrala a v mém věku už se to hůř shazuje,“ prozradila Aha! Heidi na nedělním koncertě. „Jednou mi někdo řekl, že si budu muset vybrat, jestli chci mít hezké tvářičky, nebo hezký zadeček,“ dodala se smíchem.

Březinová posedlá tetováním
Rockerka duší i tělem, to je Marcela Březinová (59). Při pohledu na ní je jasné, že si libuje v tetování. Celkem má devět kérek, a sice na obou pažích, břichu, předloktí i zádech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.