Přiznání Moniky Absolonové: Strach o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Přiznání Moniky Absolonové: Strach o život!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

Práce v  showbyznysu není procházka růžovou zahradou. Své o tom ví i Monika Absolonová (43). Zpěvačka promluvila o tom, jak se coby moderátorka televizního pořadu Taxík během natáčení několikrát bála o život.

Tuhle soutěž snad pamatuje každý. Aleš Háma (47) nebo Monika naložili na ulici jako taxikáři pasažéry a během jízdy do určeného místa jim nabídli možnost hrát o peníze.

Byli na kaši
„Jednou jsem vezla dvojici pánů, kteří byli totálně opilí. Ani nevím, jak vypadal výsledek v televizi, ale jízda s nimi byla úplně šílená, protože byli zkrátka na kaši. Říkala jsem si pak, proč někoho takového někdy neschytá Aleš,“ vzpomíná Monika.

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem?

Video se připravuje ...

Období chřipek
Mnohem více se ale bála toho, že ji někdo z pasažérů nakazí virózou, což je pro zpěvačku velmi nepříjemné. „Nemůžete pak pracovat a nedá se s tím nic dělat. Bylo období chřipek, a tak si vzpomínám, že jsem si začala lidi víc prohlížet, jestli náhodou nejsou nemocní...“ svěřuje se Absolonová.

Bála se násilí
To ale nebylo zdaleka to nejhorší. „Jenže pak mě najednou napadlo – počkat, ty se bojíš, že na tebe někdo prskne, ale co když ti někdo něco udělá!“ přiznává v rozhovoru pro server iDnes.cz zpěvačka a maminka čtyřletého Tadeáše a ani ne dvouletého Matouše.

Kolegové: Budeme to jen točit...
Nejvíce ji ovšem dopálil laxní přístup kolegů. „Když jsem se kluků ze štábu, který jezdil za mnou ve vedlejším autě, ptala, co by mohli v takové situaci udělat, řekli mi – nic, ale budeme to mít natočený!“ šokuje Monika. „Můžu vám říct, že poslední natáčecí den už jsem se na každého člověka dívala jako na potenciálního útočníka,“ dodává Absolonová přesvědčivě.

Monika Absolonová - Tablet od srdce.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.