Tip Terezie Kovalové: Poplujte na Altenburg. Zahrají vám k tomu kapely Deaths, Tamara a Dukla

30. červen 2020
Tip

Po měsíci pro vás opět vybírala kulturní doporučení violoncellistka Terezie Kovalová. Tentokrát doporučuje netradiční plavbu lodí po Vltavě. Ve středu 8. července proběhne Plavba na Altenburg. Na Loď Tajemství můžete v 18:00 nastoupit na pravém břehu Vltavy na Výtoni, a než doplujete k lodi Altenburg, uslyšíte koncerty kapel Deaths, Tamara nebo Dukla. Program afterparty na Altenburgu nabídne vystoupení producenta dné, Olivera Torra nebo Mutuju.

Pokud už na vás přichází festivalová nálada, Terezie Kovalová doporučuje Smetanovu Litomyšl. Zkrácený program letošního 62. ročníku zahájí koncert, který proběhne ve čtvrtek 2. července a představí výběr z díla Bedřicha Smetany. Od 24. července do 9. srpna můžete rovněž navštívit letní koncerty v rámci Prázdnin v Telči. O zahájení letošní sezóny se postarají Cirk La Putyka a Funny Fellows.

Který film by v letních teplotách neměl ujít vaší pozornosti? Kam za dalšími koncerty? Poslechněte si celý Tip Terezie Kovalové.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.