Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilovat se dá i na terase, na balkoně či přímo v bytě

Grilovat se dá i na terase, na balkoně či přímo v bytě
sdílet:
Všichni milujeme grilování. Ale ne každý z nás má to štěstí a vlastní dům se zahradou. S elekrickým grilem si můžete dopřát krkovičku, hamburgery, klobásky i steaky klidně i v městském bytě. A vůbec nehrozí, že byste kouřem obtěžovali sousedy.

Díky elektrickému grilu si navíc prodloužíte grilovací sezonu na celý rok. Používat ho totiž můžete venku i uvnitř. Je jedno, jestli máte zápraží s pergolou s navazující zahradou, střešní terasu či balkon o velikosti sotva metr čtvereční (nebo dokonce žijete v bytě bez balkonu), s elektrickým grilem se nemusíte bát kouře ani špíny z uhlíků a popela. Po grilování ho snadno očistíte a uložíte do skříňky či do komory, kde věrně počká na další velkolepou grilovací party s přáteli nebo jen pohodovou rodinnou večeři. 

Elektrický gril zaručí pohodlíelektrický gril WMF

Renomovaná německá značka WMF představuje Master gril WMF LONO. Je vyrobený z matné nerezové oceli Cromargan® a hodí se pro grilování v domácnosti i na zahradě. Díky grilovací ploše o velikosti 28 x 50 cm nabízí Master Gril Lono spoustu místa na přípravu velkých a rozmanitých grilovaných pokrmů. Má dvě samostatné žebrované grilovací desky s individuálním nastavením teploty pomocí ovladačů s LED osvětlením. Topné těleso je zabudované do dvou mimořádně silných hliníkových grilovacích desek. Díky výkonu 2 400 wattů zaručuje při grilování dokonalé výsledky. Odnímatelný odkapávač tuku a dvě grilovací desky jsou vhodné do myčky. Pro grilování venku je Master Gril Lono vybaven odnímatelným krytem proti větru. Kryt zároveň ochrání i obsluhu i okolí grilu před škvířícím se tukem a odkapávajícím olejem či marinádou.

Doporučená cena 5 169 Kč

Někdo to rád ostré

Steakové příbory Ranch WMFKdyž se pustíme do grilování, není od věci si pořídit i pořádný příbor. Krájení steaků obyčejným příborovým nožem může být trochu boj, takže není nad to mít – když už jsme investovali do skvělého masa – po ruce nástroj, s kterým to půjde jako po másle. Zkrátka pojďme si dopřát to nejlepší!

Na scénu vstupuje sada steakových příborů WMF Ranch, ideální volba pro ty, kteří milují steak víc než cokoliv jiného. Steakový příbor zahrnuje nůž s ozubením a extrémně ostrou čepelí vyrobenou z nerezové oceli, která je kovaná a tvrzená, což ji zajišťuje dlouhotrvající dokonalou ostrost. Vidličky mají mimořádně dlouhé hroty pro napíchnutí silného kusu masa. Vnější hranou je možné krájet pečené brambory nebo zeleninu. Příbory značky WMF z dílny německých designérů vynikají kvalitním zpracováním. Sada se dodává v dřevěné luxusní krabici a je vyrobena z nerezové oceli Cromargan® 18/10, která je rozměrově stabilní, vhodná pro mytí v myčce, odolná vůči kyselinám i korozi a extrémně odolná proti poškrábání. Díky ergonomickému designu je každý příbor dokonale vyvážený. 

Doporučená cena za sadu šesti párů příborů je 5 719 Kč.

Další informace o nejen o těchto produktech najdete na webu https://www.wmf.cz/.

Autor: Lucie Velek

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč